2777
2789
عنوان

سونو گرافی

215 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من داخل ۶ هفته هستم رفتم دکتر واسم سونو نوشت و آزمایشات روتین بارداری.میترسم زود برم آزمایش چیزی دیده نشه استرس بگیرم.بنظرتون زود نیست واسه سونو؟

دل درد خیلی خفیف گاهی دارم ولکه بینی هم ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه گروه داریم تو تل فقط برای باردارا 

دوس داشتین ب این ایدیم پیام بدین لینک بدم بهتون ک دور هم از تجربیات هم استفاده کنیم😍

Marmar_fala

بیبی چکم تولد امام حسین مثبت شد😍خدایا شکرت
منم شش هفته ام تقریبا .چه ازمایشایی نوشته ؟من اصلا دکتر نرفتم گذاشتم یکی دو هفته دیگه برم 

کار خوبی کردی عزیزم من ک اول رفتم بتا پایین بود یه روز کلا اشک ریختم دوباره از دادم نرمال بود واسه همین میترسم باز این دکترا منو بترسونن

کار خوبی کردی عزیزم من ک اول رفتم بتا پایین بود یه روز کلا اشک ریختم دوباره از دادم نرمال بود واسه ه ...

منم همش استرس میگیرم خارج رحمی نباشه خدایی نکرده😔😔عزیزم چه ازماشایی دکتر نوشته برات به جز سنو؟

پس اگه صدای قلبشو نشنیدم طبیعیه؟چون فکر کنم زوده واسه قلب و اینا 

اره زوده من درد داشتم واژینال رفتم تا مطمین شم داخل رحمی هست بعدها به مشکل نخورم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
عزیزم اگه لکه بینی و درد نداشته باشم بازم ممکنه خارج رحمی باشه؟ یا نشونه هاش اینا نیست؟

من درد داشتم ولی جاری خواهرم هیچکدومو نداشت تا ۳ ماه اصلا نفهمید خونریزی داخلی کرده بود 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
منم همش استرس میگیرم خارج رحمی نباشه خدایی نکرده😔😔عزیزم چه ازماشایی دکتر نوشته برات به جز سنو؟

نمی‌دونم راستش گفت آزمایش روتین بارداری فکر کنم قند و چربی و هرمون و اینا بود