2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیک هست یا دور. اگه نزدیک هست چندتا تیکه لوازم التحریر خوشگل و شیک براش بگیر نزدیک مدارس هم هس به دردش میخوره.
«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
دختر بچه ها اکثرا عاشق بدلیجات هستن.دستبند یا گوشواره یا گردنبند نقره بگیر.
«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
سلیقه خودش چیه من خواهرزاده ام ده سالش هست عاشق کتاب هس مثل بچگی های خودمه.
به نظر من 7 جلد کتابای هری پاتر رو واسش بگیر منکه خودم عاشقش بودم یا مثلا چیزایی مثه ساعت و دستبند و اینا
کنم یادآوری یا نه ؟ من از یادت نمیکاهم تو را من چشم در راهم ... http://register.ninisite.com/tickers/tl.png صرفا جهت اطلاع : این تیکر رو فقط دوسش داشتم که گذاشتم :)
دختر بچه ده ساله یه جورایی هم هنوز کودکه هم سلایق دخترونه و علاقه به کادو های متفاوت داره اینه که خیلی چیزا میشه براش خرید مثلا انواع عروسک وسایل بازی فکری لوازم التحریر و وسایل مدرسه لوازم تزیینی و دکوری برای اتاق خوابش اکسسوری و جواهرات و جای جواهرات کتاب لباس حتی وسایل بازی مثل دوچرخه واسکوتر چیزی که این بین خریدو مشخص و نهایی میکنه یکی سلیقه اون کودکه و بعدش هم بودجه ای که قراره گذاشته بشه
مدیسه، دوست خوش‌سلیقه من http://www.modiseh.com/