2777
2789
عنوان

کمک لطفا

92 بازدید | 14 پست

دوستان ۱۰ هفته باردارم.از قبل بارداریم سابقه ی ریفلاکس دارم ،الانم که دارم .غذا فقط آبکی و مایعات میخورم.چون هر چی میخورم انگار  سمت راست زیر گلوم میمونه .خیلی حس بدیه.دیگه خسته شدم از این وضعیت .خواهش میکنم اگه میتونید راهنماییم کنید.بعضیا میگن تل شدی .نمیدونم واقعا چیکار کنم.مدامم بزاقم میره .۶ کیلو لاغر شدم 

منم دیروز تا حالا انگار وسط معدم درد بدی داره انگار یه چیزی گیر کرده خیلی اذیتم میکنی چیکار کنم تو رو خدا غذا زیاد نمیتونم بخورم اذیت میشم یعنی امکان داره به خاطر قرص ویتامین ب 6 باشه برا تهوع میخورم؟ 

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا جوابمو بدید 

به دکترت گفتی عزیزم؟ 

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
بالا زیاد میاری؟!

قبلا اره اما از وقتی قرصا و خوردم دیروز تا حالا یه نقطه از معدم بد درد میگیره انگار یه چیزی گیر کرده باشه

قبلا اره اما از وقتی قرصا و خوردم دیروز تا حالا یه نقطه از معدم بد درد میگیره انگار یه چیزی گیر کرده ...

من سابقه ی ریفلاکس که داشتم .از بس بالا اووردم .گلوم زخم شده .غذا مدام میمونه تو حلقم.واقعا سیرم از زندگی .هیچی با لذت نمیخورم 

من سابقه ی ریفلاکس که داشتم .از بس بالا اووردم .گلوم زخم شده .غذا مدام میمونه تو حلقم.واقعا سیرم از ...

خب فعلا سعی کن چیزای آبکی بخوری تا خوب بشه گلوت بعد آروم آروم غذا بخور شاید بهتر بشی

خب فعلا سعی کن چیزای آبکی بخوری تا خوب بشه گلوت بعد آروم آروم غذا بخور شاید بهتر بشی

خیلی وقته اینجورم .همش با مایعات زنده ام .فک نکنم اینجوری که پیش میره خوب شم .

خیلی وقته اینجورم .همش با مایعات زنده ام .فک نکنم اینجوری که پیش میره خوب شم .

خدا به دادمون برسه درکت میکنم خیلی سخته انشالله زودتر بهتر بشی