2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=84113087]دلم هاپو میخواد 🙃🙃🙃 . در به در دنبال توله هاپوام😂[/QUOTE وای منم عاشقشونم.قیمت ...

اره از ۵۰۰ تومن توله سگ هست . من عاشقشونم 😍 . ولی خب باید تا خریدیش ببریش واکسن و معاینه . 

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه 
اینبار اگه بخرم دیگه جداش نمیکنم از خودم . ماده میخرم که اروم باشه 😔

تورو خدا ماده نخر عه.سگ بودنشو زیر سوال نبر😐

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
نگهداریش ماهی چقدر خرج داره؟

هزینه دامپزشک هست شیرش خریدای اسباب بازیو تشویقی و اینا شامپو و وسایل بهداشتی اگه تو خونه حمام میکنه بزرگتر که شد خرجش بیشتره چون باید گوشت بخوره

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
نگهداریش ماهی چقدر خرج داره؟

ببین مثلا براش شناسنامه گرفتیم و اولین دوره واکسن و ایناش شد ۱۰۰ تومن ولی اون موقع دلار ۳ تومن بود . روزی ۳ وعده گردن مرغ میخورد و شب هم ۱ لیوان شیر میخورد . ببین قشنگ ۶ ماه پیش بود که پیشمون بود ماهی ۳۰۰ خرجش بود . ولی فوق العاده بود . انقدر باهوش بود و خوشحال حال مارو هم عوض کرد 😍

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه