2777
2789
عنوان

سونوی واژینال برای ساک حاملگی

1311 بازدید | 27 پست

من الان هفته سوم هستم دکتر برای هفته ۵ برای سونوی واژینال نوشته برای ساک حاملگی 

بنظزتون ضروریه برم؟همسرم میگه صب کن برای صدای قلب ک میری سونوی شکمی بدی همه چیز میشخص مبشه الکی سونو نده انقد .

هفته ۸ برم برای قلب جنین دیگه واژینال ندم برای ساک اوکیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه درد و خونریزی و حالات غیر عادی نداری میتونی صبر کنی تا سونوی قلب

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دکتر اصلا برامن سونو ساک ننوشت

فقط براقلب گفت برو.اگه بتا نرمال باشه   و مشکلی نداشته باشی فکرنکنم ضروری باشه .بازم نظر دکترت شرطه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
 راستی ادم زمانی ک بفهمه حاملس هفته چهارهفته سه چجوری فهمیدی

نمیدونم والا😂😂دکترمم تعجب کرد 

من دقیقا دو هفته بعد از لقاح بی بی چک زدم مثبت شد همون روز تیتر دادم ۸۰۰ بود دکترم گفت خوبه همه چیز