2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سينه چپم خيلى درد ميكرد سونو دادم گفتن فيبرو كيستيكه سينم

اخه من ۲ جا سونو دادم گفتن کلن نرماله هیچی نی

ولی خودم دس میزنم ی چیزای کوچیک حس میکنم ک درد هم میکنن

مجرد هم هسدم

برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)
اخه من ۲ جا سونو دادم گفتن کلن نرماله هیچی نی ولی خودم دس میزنم ی چیزای کوچیک حس میکنم ک درد هم میک ...

نگرانی ماموگرافی کن که دقیقتره ولی تا جایی که من میدونم(و من پزشک نیستم) درد معمولا علامت بی خطر بودنه مگر در مراحل جدی سرطان که تو اون مراحل حال آدم مشخصه طبیعی نیست. 

نگرانی ماموگرافی کن که دقیقتره ولی تا جایی که من میدونم(و من پزشک نیستم) درد معمولا علامت بی خطر بود ...

من هیچ علائمی ندارم منظورم هیچ کدوم از علائم اسمشو نبر رو ندارم

ولی سینه چپم خیلی خیلی درد میکنه قسمت بالاییش و انگار ی چیزای کوچولو دستم میخوره دیگ نمیدونم از اول اینجوری بوده یا من الان تلقین میکنم و اینجور حس میکنم

اخع برا زیر35مامو نمیدن من19سالمه

همش وحشت دارمووو گریه میکنم

من هیچ علائمی ندارم منظورم هیچ کدوم از علائم اسمشو نبر رو ندارم ولی سینه چپم خیلی خیلی درد میکنه قس ...

عزیزم استرس انواع بیماریها رو میاره، دیگه گریه و زاری نکن، حتی اگر فیبروکیستیک باشه اصلا مهم نیست، حتی درمان نداره. اگر دکترها میگن مهم نیست لابد نیست، شاید غدد عادی سینه رو لمس میکنی. 

اگر خیلی اصرار داری یه دکتر زنان دیگه برو بگو اینطوره مامو بدم یا نه با مامو مطمئن میشی

خودت رو از اضطراب یه بیماری دستی دستی دچار بیماری دیگه نکن سرم اومده که میگم

عزیزم استرس انواع بیماریها رو میاره، دیگه گریه و زاری نکن، حتی اگر فیبروکیستیک باشه اصلا مهم نیست، ح ...

😭😭😭 من از اولش همینجوری پر استرس بودم همش یه موضوع برام گنده میشه و میشینم گریه میکنم 

اخه سابقه نداشته سینه ام درد داشته باشع

همیشه چن روز قبل پری ورم میکرد و درد میکرد همین ک پری میشدم خوب میشد

ماه قبل یه شیشه عرق رازیانه و یه شیشه عرق آویشن خوردم برا کمتر شدن درد پری از اون موقع سینه هام شرو کرده ب درد کردن و سفت شدن بعدش تین ماه هم پری شدم الانم ۳ روزه تموم شده ولی درد سینه ام فرق نکرده

۲بار هم جاهای مختلف سونو دادم گفتن وضعش نرماله برا معاینه هم رفتم ولی میگن چیزی نیس و تو بزرگ میکنی

ولی بخدا من از سفتی و درد سینه هاام میمیرم

😭😭😭 من از اولش همینجوری پر استرس بودم همش یه موضوع برام گنده میشه و میشینم گریه میکنم  اخه ...

این حالت که یه چیزی یه دفعه پررنگ و بزرگ میشه وسواس ذهنی هست. زمینه وسواس داری یا خود وسواسه اصلا. 

سفتی و درد به احتمال زیاد به خاطر رازیانه است، رازیانه تغییرات هورمونی ایجاد میکنه ممکنه زمینه ساز کیست باشه. بازم میگم کیست سینه چیز چندان جدی ای نیست من خودم کیست دارم که بهت میگم 

ولی نگرانی واقعی برای شما وسواسه به اون توجه کن