2777
2789
عنوان

کرم اکتی پور

96 بازدید | 8 پست

من خیلی وقت بود که تعریف  کرم اکتی پور شنیده بودم وبعد از کلی وقت رفتم خریدم از یک داروخونه 130 تومان این بار از یک فروشگاه اینترنتی 95 تومان خریدم به نظرتون اصل هست چون یکم میترسم ولی همه کدهای رو جعبش درست بود و کدش رو هم sms کردم جوابش امد که محصول شما اکتی پور هست رنگ روشن و همه چیزش درست بود ولی قیمتش یکم شک دارش کرده.کمکم کنین این لینکش هست

http://www.arsesbeauty.com/Shop/Search?q=اکتی پور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شک کردم بخرم یا نه 

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
اره من که خیلی راضی بودم هم چربی و جوش ه صورتم کمتر کرده هم من که هر روز کرم میزنم کرم سبک و خوبی هس ...

اخه من شنیدم ب مرور لک میاره بخصوص اگه ضدافتاب زیرش نباشه

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠