2789
عنوان

ورم بارداری

139 بازدید | 15 پست

پاهام چند روزه داره ورم می کنه! قبلا اصلا ورم نداشتم! طبیعیه آیا؟ چیکار کنم ورم نکنه!؟

چرا اینجوری میشه؟ دیشب حلقم دستم نمیرفت!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

تو ماهای اخر طبیعیه اگه آزمایش دفع پروتئین دادی منفی بوده نگران نباش

منم از خواب بیدارشدم احساس میکنم یکم باد کردن دستام

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

عزیزم نگران نباش،، ماه آخر همینه گلم

منم اینطوری بودم ، رفتم دکتر گفت پاها اشکالی نداره ، دست و صورت ورم کنه خطرناکه و احتمال مسمومیت بارداریه

ولی برای اینکه خیالت راحت باشه با یه دکتر مشورت کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو ماهای اخر طبیعیه اگه آزمایش دفع پروتئین دادی منفی بوده نگران نباش منم از خواب بیدارشدم احساس میک ...

ممنونم ❤انشاالله نی نیت سلامت بیاد توی بغلت عزیزم

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
عزیزم نگران نباش،، ماه آخر همینه گلم منم اینطوری بودم ، رفتم دکتر گفت پاها اشکالی نداره ، دست و ...

ممنون عزیزم❤حتما

نمک نخو اصلا ،سعی کن حرکت کنی و پیاده روی بری،شبا زیر پات بالش بزار،سرپا بی حرکت نایست

ممنونم عزیزم❤ انشاالله نی نیت سلامت بیاد توی بغلت

انگشتراتو دیگه دستت نکن، من از ترس اینکه ورم کنه و نتونم در بیارم دیگه نمیزارم

ممنونم ❤انشاالله نی نیت سلامت بیاد توی بغلت عزیزم

راه برو ،نمک نخور و شوری

ممنون عزیزم❤انشاالله نی نیت سلامت بیاد توی بغلت

طبیعیه عزیزم،،، منم تا شب پاهام قد کوفته قلقلی میشه، پیاده روی و غذای بی نمک رو فراموش نکن،، وقتی می ...

ممنونم دوستم ❤انشاالله نی نیت سلامت بیاد توی بغلت