2777
2789
عنوان

من چادریم اما

4789 بازدید | 124 پست
با وجود اینکه به چادرم افتخار میکنم و خودم دوستش دارم اما موقع رفتن به پاساژها و مغازه ها و بوتیکای شمال شهر یا رستوران های باکلاس یه حس خجالتی بهم دست میده یا اینکه نباید اینجا میومدی....
حسم درسته؟؟
سلام دوستهای گلم یکی از اقوام نزدیکم با یه سرمایه کوچیک یه کارگاره تولیدی تو خونه اش راه انداخته لوازم آشپزخونه تولید میکنه ولی فروشش پایینه چون تو بازار پارتی نداره منم برای کمک بهش از یه سری اجناسش عکس انداختم گذاشتم تو یه وبلاگ اگه خواستید یه سری بزنید قیمتهاش با بازار یکیه به جان بچه ام این اجناس نه مال من هست نه مال همسرم فقط قصدم کمک به این بنده خداست شب عیدی
این آدرس وبلاگشه http://kadbanoo1361.blogfa.com/
اگه چیزی خواستید به این آدرس میل بزنید belfi_z24@yahoo.com
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم این حس رو داری هر کس براساس سلیقه اش نوع پوشش رو انتخاب می کنه به دیگرون ربطی نداره هرچند من خودم چادری نیستم اما برا یه فردی که چادریه احترام متقابل قائلم شما هم به چادر سر کردنت افتخار کن
موضوع انشا : خوش بختی …

به نام خـدا

خوش بختی یعنی قلب پـدر و مادرت بتپد …

پایـان !!!

.

نورا جان اگه اشتباه نکنم احساس اقلیت بودن میکنی باید بگم همیشه اقلیت بودن چیز بدی نی گاهی باعث غرور و افتخاره !
مدتی هست نگاهم به تماشای خداست وامیدم به خداونـــدی اوست
نه عزیزم این حرفا چیه اگه هرکی هم همچین فکری در مورد ماها داشته باشه غلط کرده اعتماد به نفست رو بالاببر دیگه هم ازین فکرا نکن من که به چادذم افتخار می کنم تاحالا هم همچىن تصوری نداشتم
خدا یا عاشقتم
ای بابا به آزادی بیان معتقد باش! هر کسی هر جور دوست داره لباس میپوشه به بقیه هم مربوط نیست.

به نظر من حجاب خیلی به فرهنگ مردهای جامعه بستگی داره. تو ایران لحاف هم بندازی رو خودت باز نگاهشون کثیفه.
زیور آلات خوشگل برای خانمهای خوشگل ...http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=23984
واقعا خوش به حالت که خدا این لیاقت رو بهت داده که چادر سر کنی عزیزم خوش به حالت از ته دل میگم
گــــــــــر نگهبان من آنـست که من میدانم ،،،،،،،،،،،،،،، شـیشـه را در بقــــل سنـــــــگ نگه میـدارد ،،،،،،،،،،،،،،
عزیزم من خیلی از چادری های شیک و خوش تیپ رو دیدم، من که با اینکه خودم چادری نیستم ولی خیلی ازشون خوشم میاد چون با اینکه زیبایی های مو و بدنشون رو پوشوندن تونستن خوش پوش و زیبا باشن
اتفاقا این جور افراد رو میبینم به نظرم خیلی با کلاس میان
کیف و کفش های ست خوشگل استفاده کن
روسری های خیلی شیک رنگی
چادرت همیشه تمیز باشه، و پایینش خاکی نباشه
یه آرایش خیلی ملایم
اینجوری اعتماد به نفستم برای حضور در اینجور جاها بیشتر میشه
نورا جان من چادری نیستم یعنی قبلا بودم الان حجاب خیلی محکمی دارم و آرایش خیلی معمولی واز برخورد بعضی فروشنده ها خیلی ناراحت میشم البته برام عادی شده
اونا بیشتر دنبال لاس زدن هستن و میدونن از من چیزی عایدشون نمیشه واسه همین جواب منو به سختی میدن یا حتی نمیدن
البته همه شون اینجوری نیستنا اگه صاحب مغازه خودش باشه این اتفاق نمیفته بیشتر وقتی فروشنده کارمنده دلش نمیسوزه و به فکر خوش گذرونیه
ببن نظر منه من چادری رو دوست دارم که اتو شده و مرتب با بوی خیلی خوبی وقتی از کنارش رد می شی نه اون فردی که چادر رو وقتی شسته نه زحمت یه اتو به خودش داده و انگاری دستمال اشپزخونه سرش کرده خوب در موردش فکر خوبی ندارم پس یه فرد چادری هم خودش تاثیر مثبت به اطرافیانش میده نه پوششی که به سر کرده
موضوع انشا : خوش بختی …

به نام خـدا

خوش بختی یعنی قلب پـدر و مادرت بتپد …

پایـان !!!

.