2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صندلی کودک بگیر کریر زیاد استفاده نمیشه 

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

اگه زیاد اهل مهمونی واینوراونوررفتنی خوبه ..بچه رو میذاری توش راحت..

تا چهار پنج ماهگی فکر کنم...

من مجردم البته بچه های فامیلامونو دیدم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
میشه دلیلشم بگید؟ میخوام بدونم خریدنش ضرورتی داره یا نه. چون نی نی لای لای خریدم براش

اصلا به کار نمیاد بچه رو توش بزاری سنگین میشه تو بغل راحت تره تو خونه هم بچه کمرش اذیت میشه تو کریر باشه اصلا استفاده نکردم اصلا نخر

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
میشه دلیلشم بگید؟ میخوام بدونم خریدنش ضرورتی داره یا نه. چون نی نی لای لای خریدم براش

تا شش ماه که بچه کاملا بتونه سریع غلت بزنه عصای دستم بود بیرون رفتنی که عقب مینشستم و کریر بچه توش کنارم بود خونه هم زیاد توش میذاشتم مهمون میومد مهمون میرفتم از لگد شدن توسط بچه کوچیکای فامیل در امان بود 😁 برای من که کاربردی بود برای هر دوتا از بچه هام 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......