2777
2789
عنوان

پیشنهاد خودمون برای آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 59 پست
شما انجام دادین و گرفت؟ دولتی انجام دادین؟ به پیشنهاد خودتون بود؟

ن گفتم ک بعد عید ...مرکز ناباروری رفتم دیگه کمترین رنجش 7تومنه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که وضعیتمون بدتر بود بار دوم آی یو آی نتیجه گرفتیم من حتی به آی وی اف فکر میکردم بدنم میلرزید بخ ...

خوشبحالتون که نتیجه گرفتین 

ولی من اصلا نمیترسم درصورتیکه قبلا خیلی ترسو بودم

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ن گفتم ک بعد عید ...مرکز ناباروری رفتم دیگه کمترین رنجش 7تومنه

بعد دولتی پرسیدم گفت نزدیک ۲تومن

آی یو آی هم ۴۰هزار تومن شد

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ما که وضعیتمون بدتر بود بار دوم آی یو آی نتیجه گرفتیم من حتی به آی وی اف فکر میکردم بدنم میلرزید بخ ...

من فوبیا امپول دارم لز بچگی..واقعا میترسم..ولی ب عشق بچه حاظرم روزی 4تا امپولی ک بهم دادن رو بزنم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
بعد دولتی پرسیدم گفت نزدیک ۲تومن آی یو آی هم ۴۰هزار تومن شد

واقعا..فکنکنما..کدوم شهری

خوشبحالتون که نتیجه گرفتین  ولی من اصلا نمیترسم درصورتیکه قبلا خیلی ترسو بودم

آی وی اف واسه کساییکه که سه بار آی یو ِیشون منفی شده یا مشکل جدی تری دارن

کلی آمپول هورمونی داره

بعد از بارداری هم داروی هپارین و ... داره تا سه ماه

من فوبیا امپول دارم لز بچگی..واقعا میترسم..ولی ب عشق بچه حاظرم روزی 4تا امپولی ک بهم دادن رو بزنم

منم خیلی از آمپول میترسیدم ولی دیگه برام عادی شده و فقط هدفم مهمه

واقعا..فکنکنما..کدوم شهری

فقط هزینه انتقالش 2 تومنه

دارو و سونو و .. هم داره که باهم پنج شش تومنی میشه

من خودم آی یو آی رو دولتی انجام دادم.هزینه آی یو ایم شد 43 هزار تومن .داروهاشم شد نزدیکه 300تومن..با سونو ویزیت چیزی حدود چهارصد و خورده ای شد کلا