2821
2789
عنوان

داییم فوت کرد😢😢

1609 بازدید | 31 پست

سلام فردا خاک سپاریشه چی براش بخونم که ارامش پیدا کنه امشب...شماهم اگه میشه یه صلوات براش بفرستید ممنون میشم...خیلی حالم بده...خیلی دوسش داشتم فقط میخوام واسه ارامشش یه کاری کنم الان😢😢

سوره ی قدر میگن خوبه ...خدا رحمتش کنه ....

جوون بودن؟

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روحشون شاد...

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

خدا رحمتشون کنه

سوره قدر وصلوات فرستادم

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

تسلیت می گم دوست خوبم

سفر دایی عزیزت غرق نور و آرامش

عزیزم کاش تا فردا روی تربت کربلا 40 بار سوره ملک و عاشورا رو بخونید و داخل خونه ابدی ش همراهش کنید

الهی که خدا به دل تون صبر و آرامش بده

خدا رحمتش کنه و از سر تقصیراتش بگذره .تسلیت میگم براش سوره الرحمن و یاسین رو بخون .و اگر از کسی حقی بر گردنش مونده حلالیت بگیرید براش .و فردا غروب بیا تو سایت اعلام کن و تو مسجد اعلام کنید که نماز شب اول قبر براش بخونن 

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
عزیزم من همشونو دوست دارم ..خدا بیامرزتش نمیدونم چیکار کنم

به هرحال اسیبی بهت نرسوندن حتما و امین که ادمهای خوبی بودن حتما قرین رحمت میشن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏