2777
2789

جدیدن میگن قشم بهتر از کیش شده

توراشم گرونتره در حال حاضر

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگى داره چه مدل سفرى رو دوست داشته باشيد. اگه دنبال جاى شيك و تر و تميز ميگردين، كيش. اگه طبيعت ب ...

میگن تازگیا خیلی گرون شده و جنساش بُنجُل هستش و چیز خوب گیرت نمیاد و همه چیز فِیک هستش. نمیدونم چیکار کنم

میگن تازگیا خیلی گرون شده و جنساش بُنجُل هستش و چیز خوب گیرت نمیاد و همه چیز فِیک هستش. نمیدونم چیکا ...

كيشم الان جنساش خيلى گرون شده. مامان من ٢ روزه رفته تا سيسمونى بخره، ميگه هيچى گيرم نيومد. از اون جنساى خوب و قيمتها خبرى نيست.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

جفتشم نرفتم😕😕

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
با این وضعیت گرونی یک ملیون بیشتر بدی میتونی بری ترکیه نخصوصا جاهایی که هتل های یو آل یا آل داره به ...

آره ولی خب ترکیه هم الآن یخبندان و سرده و هم اینکه گرون تر در میاد. همهدچیز به ارزش دلار حساب میشه و پول ما ارزشی نداره