2777
2789
عنوان

باردارم؟

218 بازدید | 17 پست

رابطه محافظت نشده داشتم،آیودی دارم(البته ازینکه سرجاش هست یانه مطمین نیستم چون بعد از کار گذاریش سونو نرفتم،درضمن من یه بار بارداری با وجود آیودی تجربه کردم)دو روزه عقب انداختم،سینه عام درد میکنه،دور نافم تیر میکشه

تعداد رای : 17
نظرسنجی
بار دارم
7
41%
باردار نیستم
10
58%

🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ای یودی داری ینی چی محافظت نشده؟مگه بایدباروش دیگه هم پیشگیری کرد؟یاتازه دستگاه گزاشتی؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
چرا یه دستگاه درست حسابی نمیذارید که با وجودش باردار نشید    

دستگام درست و حسابیه خودم پیگیر نشدم نرفتم سونو که لبینم دقیقا جاش قرار گرفته یانه،دفعه ی قبلم بعد از ینکه شش سال از گذاشتنه دستگام میگذشت حامله شدم،چون کارای سنگین کرده بودم تو اسباب کشی جابجا شده بود

🌹

وقتی ای یودی داری ینی چی محافظت نشده؟مگه بایدباروش دیگه هم پیشگیری کرد؟یاتازه دستگاه گزاشتی؟

من پارسال آی یودی داشتم خامله شدم،چون جابجا شده بود،چن ماه پیش بازم گذاشتم،دکترم گف یه سونو بده که مطمئن شیم سرجاشع،اما من درگیره کاره دیگه ای بودم نرفتم،

🌹

دستگام درست و حسابیه خودم پیگیر نشدم نرفتم سونو که لبینم دقیقا جاش قرار گرفته یانه،دفعه ی قبلم بعد ا ...

آخه من چند نفره دیده بودم با دستگاه های خانه بهداشت باردار شده بودن بخاطر اون گفتم

الخیر فی ما وقع
خاله منم با آیودی باردار شد چرا اینجوریه آخه

نمیدوتم والا.ماله منکه پارسال بخاطر کارای سنگین جابجا شده بود،قانونش اینه که هر۶ماه چک بشه،اما من سهل انگاری میکنم

🌹