2821
2789
عنوان

سبزهِ عید🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 42 پست
والا زن داداش من زد چقد منتظر موند سبز نشد ..ولی شاهی زد زود سبز شد

حالا چون مال اون سبز نشده دلیل به انکارش نیس 😀.گفتم یا اونا بلد نبودن یا بذرشون فاسد بوده😉

1.بعضی پستام شوخیه 2.هرچه میخواهید فقط از پروردگار بخواهید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چون مال اون سبز نشده دلیل به انکارش نیس 😀.گفتم یا اونا بلد نبودن یا بذرشون فاسد بوده😉

احتمالا😀ولی جدی میگم فکر نمیکرد خاکشیرم بکارن

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
بازم میگه شاید.😁بزن نت تا خودت مستند ببینی.حرف ماها ک قبول نداری😟

ن قبول کردم عاقا😀😀

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
والا زنداداشم زد هرچی منتظر موندسبز نشد

خواهرم میگه باید هفت هشت ساعت خیس بشه بعد 

تو یک ظرف پنبه خیس بریزن یا خاک ژله ای و روش یک تنظیف نازک پهن بشه مثه محافظ کهنه مثلا، خیلی نازک باشة .

بعد روش خاکشیرا رو میزنن و بعد روش مشما قرار بدن و چند تا روزنه برای هوا دهی.و تا خشک میشه اسپری آب بپاشن سبز میشه 😊

1.بعضی پستام شوخیه 2.هرچه میخواهید فقط از پروردگار بخواهید
خواهرم میگه باید هفت هشت ساعت خیس بشه بعد  تو یک ظرف پنبه خیس بریزن یا خاک ژله ای و روش یک تنظ ...

احتمالا اون بلد نبوده پس

امروز هرتاپیکی رفتم دعوا شد اخرش االانم سر خاکشیر وشاهی خخخخ

ن عاقا من دعوا ندارم قانع شدم ک زنداداشم نتونسته بکاره😀