2821
2789
عنوان

سبزهِ عید🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 42 پست
ماش زودتر میاد  خاکشیر از اونم زودتر   😉

خاکشیر ک سبز نمیشه ..اون تخم شاهیه😀😀

یه سال زنداداش منم فکر کرد خاکشیرو استفاده میکنن برا سبزه با چه ذوقی خاکشیر کشیده بود ب کوزه و متاظر سبز شدنش بود بعد ک ب مامانم گفت کلی باهم خندیدیم بعد شاهی زد و زود سبز شد

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد عدس باید خیس کنی ی لیوان یا نصف یا کمتر؟

بستگی ب ظرفت داره .من ظرفم بزرگه یه لیوان و نیم ریختم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
خاکشیر ک سبز نمیشه ..اون تخم شاهیه😀😀 یه سال زنداداش منم فکر کرد خاکشیرو استفاده میکنن برا سبزه با ...

😐😐😐😐 

برو نت بخون .خواهر منم سبز کرده الان قشنگ جوونه زده.

حتما بلد نبوده .هزار تا بذر برای کاشت هست، خاکشیر هم یکیش هست.تخم شاهی که جداست

1.بعضی پستام شوخیه 2.هرچه میخواهید فقط از پروردگار بخواهید
😐😐😐😐  برو نت بخون .خواهر منم سبز کرده الان قشنگ جوونه زده. حتما بلد نبوده .هزار تا بذر بر ...

والا زن داداش من زد چقد منتظر موند سبز نشد ..ولی شاهی زد زود سبز شد

چراسبز نمیشه من زیاد دیدم ک خاکشیر سبز کردن

آره خاکشیر سبز میشه .درست میگید.

اونا یا بلد نبودن یا بذرشون فاسد بوده

1.بعضی پستام شوخیه 2.هرچه میخواهید فقط از پروردگار بخواهید
اره منم شنیدم خاکشیر فقط نمیدونم چ شکلی میشه خوبه؟ بده؟

والا زنداداشم زد هرچی منتظر موندسبز نشد