سلام دوستان مادرم دو ماهه عدم تعادل گرفته و تمام آزمایشات و ام آر آی رو تو شهرستان انجام داده گفتن سالمه و از اعصابشه .دارن بهش شوک میدن اما روز به روز بدتر شده .دنبال دکترم که زودتر ببرم تهران .تورو خدا اگه میشناسید دکتری که تشخیصش خوب باشه حبر بدید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکتر محمد مهدی بدیعی تهران مطب داره شهریار هم هست دکتر خیلی خوبیه من مادرم 8 سال زیر نظر همین دکتر بود خودمم 4 سال تحت نظرش بودم من مشکل اظطراب افسردگی و صرع داشتم که به کمک این دکتر الان خیلی خوب شدم
دکتر کوروش قرهگزلی . یکی اعضای نزدیک خانوادم ام اس داشتن این دکتر زود تشخیص داد و چند ساله تحت درمانش هستن. دقت و تبحرزیادی داره. تهران سمت بلوار کشاورزه
دوستان تموم پزشکایی که تو استان همدان رفتم مشکل مادرمو اعصاب تشخیص دادن و بخش اعصاب و روان و شوک .در حالی که نادرم مشکل نغزی داشت .مادرم مرداد امسال فوت کرد .خدا از دکتر نادون نگذره .با این همه مراجعه به دکترای مغز و اعصاب همدان بهتون میگم ۹۵ درصدشون تشخیص ندارن .