2777
2789
عنوان

یه جمله خیلی سنگین

192 بازدید | 28 پست

فرستادن انسان به کره‌ی ماه و پیدا کردن بن‌لادن هر دو به یک اندازه هزینه و زمان برای دولت آمریکا داشتند :

10 سال و 100 میلیارد دلار! 😐

شما حواستون به خودتون هس؟ به رفتارتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت چی حواست به رفتارت هست به حرفات؟

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
چه ربطی داشت به رفتار    

یکی بقدر میتونه بد باشه ک برایه دیگران عذاب اوره همه در حال تلاش کردن برایه نابود کردنش 

حکایت رفتار ماس 

شاید بعضا یکمی خوب باشه بقیه در عذاب نباشن

من تایجاهایی حواسم هست ولی پیش اومده که یچیزی گفتم ولی یکی دیگه یه منظوره دیگه گرفته باشه اوممم اونموقع خیلی حسه ناراحتی دارم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
من بود اما دیگران حواسشون نبود ک اینجا رسیدم

اگه دوس داری میتونی کمی دردودل کنی 

چی شد من نفهمیدم

باو میگه ک خیلی بد نباشید ک بقیه رو تو  زحمت بندازید و عذاب اور بقیه باشید 

شاید بقیه اون لحظاتی رو ک شما زهرشون میکنید رو خوب استفاده کنن بهترین اتفاقات براشون ممکنع بیفته

یکی بقدر میتونه بد باشه ک برایه دیگران عذاب اوره همه در حال تلاش کردن برایه نابود کردنش  حکایت ...

اهان . جالب بود   اتفاقا یه نفر برام مشکل بزرگی درست کرده هزینه مالی و روحی زیادی دارم بخاطرش میدم دقیقا از بن لادن بدتره:))