2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 43 پست
من ک اصلا نرفتم دکتر بفهمم سالمم یا نه

نه من رفتم اردیبهشت رفته بودم سونو گفتن تو لوله چپت احتمالا هیدروسااپنکس داری

با پلی کیستیک چندین ماهه داشتم به حاطر این موضوع هیدروسالپنکس عذاب میکشدم

هفته پی رفتم یونو گفت نه هیدرو سالپنکس نیستی 

فقط پلی کیستیک انقد خوشحال شدما 

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی

[QUOTE=84175967]نه من رفتم اردیبهشت رفته بودم سونو گفتن تو لوله چپت احتمالا هیدروسااپنکس داری با پلی کیستیک چندین مTE]

ایشالا هرچی ک هست به زودی خوب میشی جوش نزن عزیز فقط دعا کن و میکنم هروقت میخاد بده سالم و صالح شو بده.چون بخدا دیشب دوست حرمم میگفت دوتا دختر دارم یکی ۲۱یکی۱۹ساله دوتاش دخترن دوتاشون عقب مونده ذهنی شدید..وقتی اینا رو ادم میبینه میگه خداروشکر ک بچه ندارم

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=84175967]نه من رفتم اردیبهشت رفته بودم سونو گفتن تو لوله چپت احتمالا هیدروسااپنکس داری با پلی ...

آره گلم توکل به خدا هیچ کار خدا بی حکمت نیست

فرزان خوبی چه خبر

سلام مرسی روز ۲۸پری شدم.شما چطوری چی شد مثبت شد یا نه

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
سلام مرسی روز ۲۸پری شدم.شما چطوری چی شد مثبت شد یا نه

الهی عزیزم توکلت به خدا

من هنوز به وقت پریودم 9روز مونده

فکر نکنم آخه هیچ علایمی ندارم نه درد سینه

نه تکرر ادرار نه ترشح هیچی فکر نکنم باردار باشم با تنبلی تخمدانی که دارم 

الهی عزیزم توکلت به خدا من هنوز به وقت پریودم 9روز مونده فکر نکنم آخه هیچ علایمی ندارم نه درد سینه ...

انشالا ک شما باشی.میدونی همین نی نی سایت بده ادم رو فکری میکنه تا بیخیال نباشی نمیگیره

انشالا ک شما باشی.میدونی همین نی نی سایت بده ادم رو فکری میکنه تا بیخیال نباشی نمیگیره

آره انقد علایم میگین انقداز بارداری و نازایی میگن آدم توهم میزنه

منکه میدونم از تنبلی تخمدانمه سخت باردار میشم تو هم برو پیش ماما بنویستت سونو گرافی هزینه زیادیم نداره بری بیمارستان میدونم به خاطر هزینش نمیگی..

اینطوری مطمئن تره شاید دور از جون یه مشکلی هست

همسایمون بچش نشد رفتن آزمایش معلوم شد شوهرش واریکوسل داره شوهره عمل کرد چندماه بعد بچه دار شدن

...ماما بهم گفت تا یک سال طبیعیه بعد یک سال میفرستن دکتر

ولی من نتونستم تحمل کنم خودمم که میدونستم پلی کیستیکم دوباره رفتم آزمایش مطمئن شدم مشکل دارم خدا درد داده درمونم داده پی درمانم میرم ان شاالله که شما مشکلی ندارین عزیزم

آره انقد علایم میگین انقداز بارداری و نازایی میگن آدم توهم میزنه منکه میدونم از تنبلی تخمدانمه سخت ...

اره میدونم منم برام سونوگرافی نوشته هنوز نرفتم انجام بدم بعد عید میرم

آره انقد علایم میگین انقداز بارداری و نازایی میگن آدم توهم میزنه منکه میدونم از تنبلی تخمدانمه سخت ...

سلام عزیز چی شد باردار شدین

سلام نه  

بهمن و اسفند اقدام بودم که باردار نشدم رفتم دکتر قرص پیشگیری اتیسترون بهم داد دوماه 

با متفورمین

الان ماه دوم رو دارم تموم میکنم که خوردم ببینیم ماه بعد خدا چی میخواد

شما چی از تو چه خبر

باورت میشه از اسفند لایک دو سه نفرو نگه داشتم هی میام رو پروفایلت ببینم تایپیک جدید زدین خبر خوب بزارین لایک تورم نگه داشته بودم

سلام نه     بهمن و اسفند اقدام بودم که باردار نشدم رفتم دکتر قرص پیشگیری اتیسترون بهم داد ...

منم هنوز ک خبری نشده رفتم دکتر گفت تا شوهرت ازمایش نده بهت دارو نمیدم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز