2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 43 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فرزانه چه خبر دوروز گذشت پری که نشدی ان شالله

سلام عزیز نه هنوز ک نشدم نمیدونم بی بی چک بزارم یا نه

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

امرور ۲۷‌سیکلمه ماه قبل ۲۷پریود شدم.اما سابقه دارم تا ۲۹پریود بشم میگم دوروز دیگه هم صبر کنم .نمیدونم چکار کنم برم تست بزارم یا بازم صبر کنم.علایم خاصی ندارم فقط سینه ام دردش بیشتر شده یکم زیردلم درد میکنه

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
سلام عزیز نه هنوز ک نشدم نمیدونم بی بی چک بزارم یا نه

من بودم میزاشتم ولی از ناامیدی میترسم

منم ماه دوممه هنوز دوهفته مونده تا موعدم هی میگم بی بی بخرم بزارم شاید جواب داد

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی
من بودم میزاشتم ولی از ناامیدی میترسم منم ماه دوممه هنوز دوهفته مونده تا موعدم هی میگم بی بی بخرم ب ...

میترسم بگم شوهرم بره بگیره نباشم اعصابش داغون بشه.بی بی رو باید صبح بزارم من تا حالا تزاشتم

امرور ۲۷‌سیکلمه ماه قبل ۲۷پریود شدم.اما سابقه دارم تا ۲۹پریود بشم میگم دوروز دیگه هم صبر کنم .نمیدون ...

پس صبر کنم یکی دوروزم بگذره اصلا روند بشه 20بزا

ان شالله بارداری من تاحالا استفاده نکردم از بی بی نمیدونم چند روزه درستشو نشون میده

علایمم والله هیچیه هیچی فقط پنج شنبه یه ذره ترشحاتم خونی بود یه کوچولم شکمم درد میکرد 

نه تکرر ادرار نه درد سینه هیچی ندارم به نظرت زوده برای علایم من دارم توهم میزنم

میترسم بگم شوهرم بره بگیره نباشم اعصابش داغون بشه.بی بی رو باید صبح بزارم من تا حالا تزاشتم

پس نگو مردا بیشتر از زنا حالشون گرفته میشه 

بزا چندروز بگذره اگه ان شالله پری نشدی میتونی به یکی از دوستات یا خانوادت بگی بخره 

خودتم میتونی بخری بعد اگه ان شالله مثبت شد میگی

پس صبر کنم یکی دوروزم بگذره اصلا روند بشه 20بزا ان شالله بارداری من تاحالا استفاده نکردم از بی بی ن ...

روز چندمت ترشح خونی داشتی؟؟

پس نگو مردا بیشتر از زنا حالشون گرفته میشه  بزا چندروز بگذره اگه ان شالله پری نشدی میتونی به ی ...

میدونی شوهرم میگه هروقت خدابخاد میده فقط سالم باشه به زور و عجله ازش نخاه.اینجوری ک من هی میگم فکرکنم حاملم و تست بزارم اعصابش داغون میشه به قول شما مگه خودم بخرم نفهمه

روز چندمت ترشح خونی داشتی؟؟

18یا19روز از اولین روز پریودم 

میگم خونه تکونی داشتیم شاید زیاد کار کردم از اونه ماه قبلم یه ذره دیدم ولی هیچی نشد

میدونی شوهرم میگه هروقت خدابخاد میده فقط سالم باشه به زور و عجله ازش نخاه.اینجوری ک من هی میگم فکرکن ...

اره بیستم به بعد بخر یکم زوده من پریم نامنظمه والا امیدی ندارم به این ماهم من پلی کیستیکم

18یا19روز از اولین روز پریودم  میگم خونه تکونی داشتیم شاید زیاد کار کردم از اونه ماه قبلم یه ذ ...

نمیدونم بخدا ولی اینکه میگن باید لک لانه گزینی ببینی من ک هیچی ندیدم.فکر کنم منم نیستم توهم زدم

اره بیستم به بعد بخر یکم زوده من پریم نامنظمه والا امیدی ندارم به این ماهم من پلی کیستیکم

من ک اصلا نرفتم دکتر بفهمم سالمم یا نه

نمیدونم بخدا ولی اینکه میگن باید لک لانه گزینی ببینی من ک هیچی ندیدم.فکر کنم منم نیستم توهم زدم

همه که لک لانه گزینی ندارن من چندجا خوندم نوشته بعضیا میبینن نگران نباش گلم توکل به خدا  

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز