2789
عنوان

درو دل

71 بازدید | 6 پست

سلام خواهرم یکی دو سال طلاق گرفته سنیم نداره متولد هفتاد و هشته تو دانشگاه درس میخونه خیلیم خوشگله و خوشتیپ من از اون موقع که خواهرم طلاق گرفته نمیدونم چمه اصلا خوشحالی ندارم خنده هام از ته دلم نیس پدر و مادرم هم خیلی ته دلشون ناراحتن من خودم حس میکنم نمیدونم چیکار کنم فقط آرزوم خوشبختی خواهر مه بعضی وقت بخاطرش گریه میکنم خیلی سختمه ولی از اون که طلاق گرفته اون هنوز بازم منتظر خواهرمه ولیخواهرم اصلا دوسش نداره نمیدونم چیکار کنم مشکل خواهرم باعث شده مشکلات خودم یادم بره فقطرف از خدا میخوام این سال جدید که میاد خواهرم خوشبخت بشه.با یه آدم خوب ازدواج کنه آمین. تو رو خدا برای خوشبختی خواهرم تو سال جدید دعا کنید سالون خوب باشه ممنونم

یا خدا اخه چرا این اشتباهات میکنید که زندگیتون تباه بشه اخه دختر متولد ۷۸ چند سالشه که تازه چند سالم هست طلاق گرفته 

خونه شوهر چه خبره که انقدر هولید توروخدا این اشتباهات برای دختراتون نکنید دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یا خدا اخه چرا این اشتباهات میکنید که زندگیتون تباه بشه اخه دختر متولد ۷۸ چند سالشه که تازه چند سالم ...

بخاطر ملی که تو زندگیمون یه وجود اومد خواهرم زود ازدواج کرد مادرم تو بیمارستان چند ماه بستری بود نمیدونم چه به سر زندگیمون اومد دو ماه بعد ازدواجش طلاق گرفت