2777
2789
عنوان

کباب تابه ای

271 بازدید | 24 پست

سلام گلا 

میخوام کباب تابه ای با مرغ چرخکرده  درست کنم چی بزنم که خوشمزه بشه شما چجوری درست میکنید؟

من نمک وفلفل وزردچوبه وزعفرون یه دونه تخم مرغ  پیاز یه نصفه سیب زمینی زدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کباب تابه ای مرغ یه غذای خوشمزه و پر طرفدار 👌🏻👌🏻😋😋😋😋🤤🤤 مواد لازم
گوشت مرغ سینه و رون مخلوط( نصف یک سینه کامل +نصف یک رون ( قسمت بالای رون)
پیاز ریز رنده شده یک عدد کوچک
نمک  فلفل سیاه و پودر سیر و زعفرون ابکرده غلیظ یک قاشق غذاخوری
مرغ رو چرخ کنید پیاز رو رنده ریز کنید ابشو بگیرید دور بریزید تفاله رو با گوشت مخلوط
نمک فلفل سیاه پودر سیر زعفرون اضافه
همه مواد رو خوب با هم ورز بدید
کف تابه رو چرب کنید بزارید رو حرارت گرم بشه همه مواد رو تو دستتون یه گلوله بزرگ کنید بعد بزارید وسط تابه حالا با کف دستتون پهنش کنید حالت مربع بدید بهش
حالا حرارت کم که نم نم بپزه درب تابه رو هم نزارید
یک طرف کباب که خودشو گرفت برش بزنید برشون گردونید طرف دیگه هم بپزه بعد نم نم سرخ بشه هر دو طرف
آخر سر روش کره آب شده بزنید و با گوجه کبابی و برنج زعفرونی سرو کنید
نوش جان😘😘😋😋

پیج

من سیب زمینی و تخم مرغ اینا نمیزنم گوشت خالی با پیاز فقط. یذره هم گوشتش چرب و با گوسفندی قاتی. داخلشم نمک و فلفل و یکم گلپر میزنم حسابی ورز میدم. بعد کف تابه که از قبل چرب شده پهنش میکنم و درشو میذارم اطرافشم کره میریزم. وقتی گوشت جمع شد و آب انداخت روش زعفران دم کرده میریزم و سماق میپاشم. در اخر گوشت و به شکل کباب برش میدم و برمیگردونم بازم زعفران و سماق. اهان یادم رفت بگم وسطای کار اطراف گوشتم گوجه نصف شده میچینم. وااااای دلم خواست به به 

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

خیلی خوشمزس 

ایندفه میخوام با گوشت گوسفندی ترکیبش کنم 

دیشب کباب درست کردم بعد گوجه رو رنده کردم اضافه کردم بعدم یه بسته قارچ اضافه کردم یه فنجون زعفرون هم ریختم درشو گذاشتم عالی شد.

من مرغ رو ميريزم تو دستگاه يك دو سه بعدش پياز و سير رو هم ميريزم تو دستگاه كامل كه له شده

مرغ پياز و سير كه همگي له شده هستن به اضافه نمك و زعفران دم شده غليظ و مقدار كم فلفل سياه ميزنم

همرو مخلوط ميكنم توي تابه دو طرفه پهن ميكنم

بعد از سرخ شدن اندازه كوبيده برش ميزنم

من اينمدلي ميپزم امتحان شده هست 

کباب تابه ای مرغ یه غذای خوشمزه و پر طرفدار 👌🏻👌🏻😋😋😋😋🤤🤤 مواد لازم گوشت مرغ سینه و رون مخلوط ...

مرسی گلم چرا درشو نذارم ؟من میخوام تو تابه رژیمی درست کنم