2777
2789
عنوان

قهر خانواده،کتک کاری،آشتی

266 بازدید | 21 پست

سلام.اولا ماه رجبتون مبارک و تولد امام باقرهم مبااارک.

یکی از هم کلاسی هام با خانوادش دعوا کرده.جوری ک با پدرش ک خیلی هم موقر و متین بود بنظرم، کتک کاری کرده الانم تاندون دستش کشیده شده. القصه میخوام پیشنهاد بدین بهش بگم چیکار کنه باهاش اشتی کنن.مثل دیوار باهاش رفتار میکنن.حتی دیگه صبحا بیدارش نمیکنن چون عادت داشت باباش بیدارش کنه...تازه خیلی هم مغروره واسه همین غرور کوفتیش بی احترامی کرد ب عزیزاش.یه جوری که نه سیخ بسوزه ن کباب.ولی من نگرانشم چون روحیش خوب نیست و برای درس حال نداره.ما کنکوری ایم و سال خطرناکیه.

ممنون.

سلام😂

آدم در مقابل پدر و مادرش  غرور ب خرج میده ؟؟؟؟

باید پاشن برن  مثل بچه خوب  دست پدرشونو ببوسن  بلکه  دل پدرشون نرم شه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب سر چی دعوا کردن 😐

این دختره از مادر باباش بدش میاد. اونم خدایی مادربزرگ خوبی نیس.بعد یه روز باباش میگه باید بیای اینم میگه نمیام... باباش میخواسته کشون کشون ببرش ک این گفته تو مگه چیکارمی و اینا.باباشم کفری میشه میفته ب جونش.البته این دختره هم کم گستاخی نکرده...بهرحال اونام غرور دخترشونو جلوی داداش کوچیکش خرد کردن اما نباید وضع اینطوری بمونه.

سلام😂
آدم در مقابل پدر و مادرش  غرور ب خرج میده ؟؟؟؟ باید پاشن برن  مثل بچه خوب  دست پدرشو ...

والا منم بهش گفتم...اما میگه اونا غرورم رو خرد کردن!!!

سلام😂
آدم در مقابل پدر و مادرش  غرور ب خرج میده ؟؟؟؟ باید پاشن برن  مثل بچه خوب  دست پدرشو ...

حتما باید تاپیک زد مادرشوهرم کتکم زد ک مردم نظر بدن؟!خب اینم مساله مهمیه ولی هیشکی کمک نمیکنه.

سلام😂
حتما باید تاپیک زد مادرشوهرم کتکم زد ک مردم نظر بدن؟!خب اینم مساله مهمیه ولی هیشکی کمک نمیکنه.

ایشون  هنوز  بالغ نشدن

طرز تفکرشون  بچه گانه ست .....

غرور  خیلی صفت خوبی  ولی نه در مقابل  همه !!

ایشون باید اینا رو ب مرور متوجه شن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اخه با عذرخواهی حل نمیشه.اوضاع قمر در عقرب تره 

زمان حل میکنه فقط بگو دوستت در این بین دیونگی به سرش نزنه سنتون خیلی حساسه 

خانوادشم باید درک میکردن 

با عذر خواهی حل میشه 

ولکن بابا خودت باش 
ایشون  هنوز  بالغ نشدن طرز تفکرشون  بچه گانه ست ..... غرور  خیلی صفت خوبی &nbs ...

همه ی اینا درسته.اما حالا چیکار کنه.ن راضی میشه بره بیفته ب دست و پا.نه اونا با معذرت خواهی کوتاه بیا ان.

سلام😂
زمان حل میکنه فقط بگو دوستت در این بین دیونگی به سرش نزنه سنتون خیلی حساسه  خانوادشم باید درک ...

نه حالا خداروشکر ب خودکشی و این خربازی ها فک نمیکنه.اما یه مدلی شده.انقدر بهش برخورده ک به همه مشاور هامون مساله رو گفته.من بهش گفتم راز های خونه رو بیرون خونه نبر ولی گوش بکن نیس.الان من فقط میخوام راهی پیدا کنم ک ب خوبی خوشی تموم شه این قهر.

سلام😂
همه ی اینا درسته.اما حالا چیکار کنه.ن راضی میشه بره بیفته ب دست و پا.نه اونا با معذرت خواهی کوتاه بی ...

تمام راه ها رو ک بستید !!

بالاخره یا آدم  اشتباه کرده و باید پای اشتباهات ش وایسه و عذر خواهی کنه

یا نه !!! 

مشکل از ایشون  ک  نمی خوان  بپذیرن  اشتباه کردن ...

من چیکار میتونم بکنم براش؟:-( 

راه و چاه  رو‌نشونش بدید  و  اشکال اخلاق شو  بهش تذکر بدید  و  اجازه بدید  خودش فکر کنه و ب نتیجه برسه