2777
2789
عنوان

آش دوغ

220 بازدید | 27 پست

سلام دوستان اگه همه مواد اش دوغ و بذارم بپزه و اخر سر دوغ و اضافه کنم خراب نمیشه

نمیبره؟

اخه الان دوغ ندارم

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

وای چقد عکسشو میبینم تو اشپزی دلم ضعف میره تا حالا نخوردم خیلی هوس کردم چجوریه

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولا باید اخر باشه. دوما برا اینکه نبره باید تاموقع جوش اومدنش مدام بهم بزنی جوش ک خورد دیگه مشکلی نداره

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

روالش اینه که برنجشم با دوغ بپزه به نظرم من دوست دارم برنجشم طعم دوغ بده باید اولش باشه

برای تبریدن هم من تخم مرغ نمیزنم از وقتی که میریزم تا وقتی که قل بزنه هم میزنم نمیبره تا به قل زدن افتاد نخود پخته و گوشت قلقلی و اصافه میکنم نیم ساعت آخرم گشنیز خرد شده اضافه میکنم تره دوست ندارم نمیریزم سیر رنده شده هم فراوون بریز

نعناع داغ و سیر داغم درست کن ریختی تو کاسه بریز روش 

روالش اینه که برنجشم با دوغ بپزه به نظرم باید اولش باشه برای تبریدن هم من تخم مرغ نمیزنم از وقتی که ...

اووووففففف😖

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
روالش اینه که برنجشم با دوغ بپزه به نظرم باید اولش باشه برای تبریدن هم من تخم مرغ نمیزنم از وقتی که ...

تخم مرغ  

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
اش دوغ چطور درس میشه؟تاحالا نخوردم

منم نخوردم خیلی دوس دارم یاد بگیرم بخورمششش

اهان ممنونم

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
بله تو نت سرچ کنی خیلی ها تخم مرغ میزنن نبره من بدم میاد نمیزنم

دوغ چی باید بزنیم دست ساز خودمون یا از بیرون؟