2777
2789
عنوان

لیله الرغایب

213 بازدید | 23 پست

♦️لیلةالرغائب، پنج‌شنبه هفته آینده است

🔹آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در پاسخ به سؤالی در خصوص لیلةالرغائب، پنج‌شنبه هفته آینده را زمان انجام اعمال این شب دانستند.

🔹با توجه به اینکه پنج شنبه آینده، اولین پنج شنبه ماه رجب می‌باشد، اعمال لیلة الرغائب، به نیت رجاء در شب جمعه آینده انجام شود./فارس

@AkhbareFori

بچه ها لیله الرغائب چه کارایی باید کرد که حاجت بگیریم حتما؟ از تجربه هاتون میگین لطفا

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب عزیزم

تو مفاتیح هس 

ولی من آرزوهامو مینویسم میذارم لای ی سوره خاص از قران

ب نیت برآورده شدنشون تا سال دیگه همین موقع

خیلی جواب گرفتم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مثلا چه سوره ای

ی سوره خاصیه هر سال خالم بهم می‌فرسته 

الان ندارمش ولی میخوام سرچ کنم کدوم سوره قرآنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

امشب عزیزم تو مفاتیح هس  ولی من آرزوهامو مینویسم میذارم لای ی سوره خاص از قران ب نیت برآورده ...

مطمئنی؟؟

کاش راس بگی چون من روزه گرفتم فک کردم امشبه ولی میگن هفته بعده😢😢😢

یا رب دعای خسته دلان مستجاب کن...
امشب عزیزم تو مفاتیح هس  ولی من آرزوهامو مینویسم میذارم لای ی سوره خاص از قران ب نیت برآورده ...

سوره خاص یعنی کدوم سوره عزیزم

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
سوره خاص یعنی کدوم سوره عزیزم

فکنم نور درست یادم نی بذار بپرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مطمئنی؟؟ کاش راس بگی چون من روزه گرفتم فک کردم امشبه ولی میگن هفته بعده😢😢😢

فکنم نور 

مگه امشب اولین شب ماه رجب نیست؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکنم نور درست یادم نی بذار بپرسم

ممنون عزیزم 💖

بازم مطمئن شدی بهم بگو لطفا

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
مطمئنی؟؟ کاش راس بگی چون من روزه گرفتم فک کردم امشبه ولی میگن هفته بعده😢😢😢

خداان شالله قبول کنه ازت اعمالت رو انجام بده امشب حالا که روزه هم گرفتی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

عزیزم اسم سوره رو میتونی دقیق همینجا بهمون بگی؟ دستت طلا😍❤️❤️

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)