2777
2789
عنوان

بتای بالا

913 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها توروخدا هرکی هر تجربه ای داره کمکم کنه

روز ۲۶ پریودی و تقریبا ۱۵ روز بعده تخمک گذاری عدد بتام ۸۳۴ هست دکتر گفت اوکیه ولی از رنج نرمال بیرونه ینی خطرناکه؟؟؟توروخدا کمکم کنید هرکس میدونه همین یبارم ک مثبت شد یچیزی در حد معجزه س برام چون هم خودم هم شوهرم مشکل داشتیم 

دوتا احتمال داره یا چند قلویی .یا خداییی نکرده خارج رحمی باعث میشن عددش بالا باشه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روز موعدم ۸۴۵ بود نگران نباش.مشکلی نیست

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
دوتا احتمال داره یا چند قلویی .یا خداییی نکرده خارج رحمی باعث میشن عددش بالا باشه 

اصلا طاقت شو ندارم😖😖😖۲۵ سالمه ولی دکترا گفتن در شرف یائسگی ام دیگه معلوم نیس حامله بشم یا نه

واقعااا؟سیکل ت چند روزه بود عزیزم؟من خیلی نگرانم  سیکل من ۲۲ روزه بود روز ۲۶ ام ۸۰۰ بود خیلی ن ...

من روز ۲۹ سیکلم بود.نگران نباش بخودت استرس وارد نکن.از اومدن نی نی خوشحال باش

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه گروه داریم تو تل فقط برای باردارا 

دوس داشتین ب این ایدیم پیام بدین لینک بدم بهتون ک دور هم از تجربیات هم استفاده کنیم😍

Marmar_fala

بیبی چکم تولد امام حسین مثبت شد😍خدایا شکرت
واقعااا؟سیکل ت چند روزه بود عزیزم؟من خیلی نگرانم  سیکل من ۲۲ روزه بود روز ۲۶ ام ۸۰۰ بود خیلی ن ...

خب دیگه چرا نگرانی سیکل ۲۲ روزه که ۴ روز از پریودت گذشته بوده که از دادی 

خب دیگه چرا نگرانی سیکل ۲۲ روزه که ۴ روز از پریودت گذشته بوده که از دادی 

اخه باید هفته سوم ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ باشه برای من دو هفته و ۴ روز گذشته ۸۰۰ عه ینی شنبه دوباره تیتر بدم ک هنوز توی هفته سوم هستم باید دوبرابر بشه ینی ۱۶۰۰  که خارج از رنجه نرماله😢

اخه باید هفته سوم ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ باشه برای من دو هفته و ۴ روز گذشته ۸۰۰ عه ینی شنبه دوباره تیتر بدم ک ه ...

بنظرم داری الکی خودت اذیت میکنی. بعدم این رنجی که داری میگی واسه سیکل ۳۰ روزه هست. یه رنجهایی هست تو نت ببین. مثلا میگه ۸ روز بعد تخمکگذاری فلان ...