2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه رنج قیمتای راهنماییو بگی

دیگه از ۱۲۰ اینا داشت میرفت بالا تا ۷۰۰ ۸۰۰ اونایی ک من قیمت کردم البته بیشتر اگرم بوده من قیمت نگرفتم ولی کلا مانتوهای خوبی نداشت بیشتر مزونی بودن برای سلیقه های خیلی خاص

دیگه از ۱۲۰ اینا داشت میرفت بالا تا ۷۰۰ ۸۰۰ اونایی ک من قیمت کردم البته بیشتر اگرم بوده من قیمت نگرف ...

ینی مانتوهای گرون داشت خوب مانتوهای راهنمایی خوبه یا ازاد شهر یا فردوسی 

ینی مانتوهای گرون داشت خوب مانتوهای راهنمایی خوبه یا ازاد شهر یا فردوسی 

فردوسی ک نرفتم من ولی ازادشهر ب درد نمیخوره جنتم خیلی مسخرس طلاب خیللللی مغازه داره حوصلت سر میره

همین راهنمایی بهتر از بقیشونه باز برج سلمان هم دوسه تا مزون داره مانتوهای خوبی داره

فردوسی ک نرفتم من ولی ازادشهر ب درد نمیخوره جنتم خیلی مسخرس طلاب خیللللی مغازه داره حوصلت سر میره ه ...

چیزه میگم راهنمایی مانتو های خوبو قشنگی تو رنج قیمته ۱۸۰ تا ۲۵۰ داره

چیزه میگم راهنمایی مانتو های خوبو قشنگی تو رنج قیمته ۱۸۰ تا ۲۵۰ داره

اره با سلیقه ی من پیدا میشد همین تن درست مانتوهاشو من خیلی دوس دارم این رنج زیاد مانتو دارم

اره با سلیقه ی من پیدا میشد همین تن درست مانتوهاشو من خیلی دوس دارم این رنج زیاد مانتو دارم

اخه از چن نفر پرسیدم گفتن مانتوهای راهنمای ۳۰۰ .۴۰۰ به بلان منم اونقدر نمیخام هزینه کنم نهایت ۲۵۰ 

میشه بگی دقیق که راهنمایی کجا میفته

عزیزم‌من مشهدی نیستم بلد نیستم اونجا رو ک بتونم ادرس  بدم فقط برای خرید میرم مشهد بابام بلده مسیرا رو مارو میبره.  تو گوگل مپ بزنید دقیق نشون میده