مهمان دارم هفته آینده همکار همسرمه میخاد بیاد نی نی ببینه حالد موندم چی درست کنم بچمم کوچیکه زرشک پلو با مرغ یا قرمه سبزی مخلفات هم ترشی لیته سبزی خوردن ماست و ترشی فلفل خوبه ؟دیگه هرچی میدونین بگین .تن نی نی چی بپوشونم؟؟
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
سالاد اندونزی درست کن...کاهو دیگه تکراریه...سالاد کلم بروکلی...سالاد اسفناج خیلی ام بصرفست و سس نمیخواد...من زرشک پلورو ..اول پیاز داغ میکنم مرغ و سرخ میکنم سس درست میکنم با رب و ادویه جات وهل سفید و فلفل دلمه و هویج میندازم یه نمه اب میریزم مرغ بپزه تو سس
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مرغ من مغز ران میگیرم معمولا گرفتی بشور آبش که رفت یه پیاز رنده کن روشون با هویج و فلفل دلمه بزار تا صبح تو یخچال صبح پاشدی همونارو بزار رو شعله بسیار کم اصلا آب اضافه نکن بزار یه ساعت مرغت مغز پخت شه خودش آب و روغن میندارزه پودر هلم داشتی حتما بریز بعد از ۱ ساعت مرغات و تو روغن داغ سرخ کن تا خودش و بگیره و وا نره بعد تو اون ظرفی که آب انداته بود رب و سرخ کن ۲ تا لیوان آب جوشیده اضافه کن مرغاتو بریز قشنگ ۳ ساعت بپزه تا آب مرغت غلیظ بشه بعد زعفرون اضافه کن یه رب آخر من آخرش کلا آب کش میکنم که ابش تمیز باشه و تو ش فلفل دلمه و هویج نباشع چون میگن هویچ هورمونای مرغ و میگیره بهتره نخورین