2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال چرا تو قم نزدیک حرم وسط خیابون آدمو میگردن..خیلی بده..خیلی تفتیش میکنن هر ۱۰۰ متر یکیه

فقط یبار برای ورودی حرم تفتیش میکنن برا امنیت... دیگه من ک ندیدم چندبار باشه

فقط یبار برای ورودی حرم تفتیش میکنن برا امنیت... دیگه من ک ندیدم چندبار باشه

وای پارسال خیلی بود..روانی شدم 

آرایشم فقط یه کرم بود رژم کالباسی بود خیلی کمرنگ بود همش گیر میدادن دیگه اصلا پامو نمیزارم اونجا..خیلی بد رفتاری میکردن واقعا تو اون چند روز اعصابم داغون بود..من به میل خودم نرفتم اونجا حتی تو حرمم نرفتم فقط از بازار کنار حرم سوهان میخواستم بخرم.

ایران عزیزم💔آرزوم سلامتی همه مردم ایرانه🙏🏻

وای پارسال خیلی بود..روانی شدم  آرایشم فقط یه کرم بود رژم کالباسی بود خیلی کمرنگ بود همش گیر م ...

عزیزم زود قضاوت میکنی اتفاقا خادمای حرم حضرت معصومه خیلی با احترام و مهربون هستن.همشون افتخاری میان خدمت میکنن.تو آرایش هم به رژ فقط حساس هستن که اونم بدلیل اینه که خیلی زیبایی میده و جلب توجه میکنه.دستمال مرطوب میدن اونم با لبخند خواستی پاک کن نخواستی هم با خودته

من عاشق خادم های امام رضا و حضرت معصومه ام.

دلت میاد قم بیای و زیارت این بانو نری؟؟

واقعا آرامش داره حرمش😍😍

خدایاااااا مرسییییییییی😍
عزیزم زود قضاوت میکنی اتفاقا خادمی حرم حضرت معصومه خیلی با احترام و مهربون هستن.همشون افتخاری میان خ ...

وقتی بد رفتاری شده اسمش زود قضاوت کردن نیست..

رژم کاملا پاک شده بود باز بهم گفتن برو دستمال بگیر رژتو پاک کن..گفتم دیگه رژی نمونده گفتن برو با اون خانوم صحبت کن تا بزاره بری..بخدا راست میگم اصلا یه لحظه هنگ کردم..من خودم مشهدیم اصلا حرم امام رضا اینطوری نیست..

وقتی بد رفتاری شده اسمش زود قضاوت کردن نیست.. رژم کاملا پاک شده بود باز بهم گفتن برو دستمال بگیر رژ ...

منظورم اینه که شاید اون روز شلوغ بوده یا اینکه اون یک نفر حوصله نداشته..تو یه شهر یه آدم بد دیدی یعنی همه آدما بدن؟

ما خودمون مشهد بودیم بجا وایسادیم آدرس بپرسیم مغازه داره اومد با عصا ی تو دستش کوبید به شیشه عقب شیشه خورد شد رو سرمون...که چی جلو مغازه من پارک نکن حالا ما هی بگیم پارک نکردیم آدرس میخواستیم..ولی ما هنوز هم عاشق مشهد و اماممونیم

خدایاااااا مرسییییییییی😍
منظورم اینه که شاید اون روز شلوغ بوده یا اینکه اون یک نفر حوصله نداشته..تو یه شهر یه آدم بد دیدی یعن ...

آره درسته نمیشه همه رو باهم یکی کرد..ولی رفتارشون باعث شد من زده بشم از اونجا..البته سفرم به قم اجباری و کاری بود و من خودم اصلا تحمل زور گفتنو ندارم.

آره درسته نمیشه همه رو باهم یکی کرد..ولی رفتارشون باعث شد من زده بشم از اونجا..البته سفرم به قم اجبا ...

برای همینه..شرایط جوری شده که شما از شهر ما خاطره بد داشته باشین.انشالله بازم اومدین بهتون خوش بگذره

خدایاااااا مرسییییییییی😍
برای همینه..شرایط جوری شده که شما از شهر ما خاطره بد داشته باشین.انشالله بازم اومدین بهتون خوش بگذره

اتفاقا جاهای خوبم رفتم.چه کباب های خوشمزه ای داره قم.جمکران هم رفتم عالی بود..رفتار مغازه داران عالی بود..نکته مثبت هم داشت از حق نگذریم..نیمه پر لیوان رو باید دید!