2777
2789
عنوان

گزگز دست و پا

1967 بازدید | 9 پست

دوستان من تازه عضو سايت شدم حدود ٣ ساله كه گزگز دست و پا دارم چندين تا دكتر مغز و اعصابم رفتم... هيچ نتيجه اي نداشت.. كسي تجربه ي مشابهي داشته بهم كمك كنه؟ 

ممنونم ازتون 

سلام

اگه مغزواعصاب تشخیص چیزی نداده

یک ارتوپدهم برو

البته ان بیشتربرای دستهاس که عصب دستهارامیگن صعیفه

یکباریک ویدیودیدم یک ورزش هایی میدادبرای گزگزدست وپاواقعاتاثیرم داره 

قرص اهنم بخور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسي عزيزم از راهنماييت ميخورم قرص آهن گاه گداري كمبود آهنم ندارم... آمپول نوروبيون هم زدم فايده اي ...

ببخشید شما گزگز دیت و پاتون خوب شد؟میشه بگید دقیقا چه حالتی داشتین؟

یارب نظر تو برنگردد
ببخشید شما گزگز دیت و پاتون خوب شد؟میشه بگید دقیقا چه حالتی داشتین؟

سلام 

خوب خوب نشده هر وقت استرس بگيرم برميگرده 

يا وقتايي كه خيلي شيريني و مواد قندي بخورم 

احساس می کنم دستام منجمد شدن و یخ زدن اما دست که بزنیم از بیرون پوست کاملا عادیه. اوایل فقط دست چپم بود بعد کم کم دست راست و پاهام هم اضافه شدن. 

بخصوص صبح ها که از خواب پامیشم زیاده گاهی از شدت درد پامیشم. 

مال شما چجوریه؟

احساس می کنم دستام منجمد شدن و یخ زدن اما دست که بزنیم از بیرون پوست کاملا عادیه. اوایل فقط دست چپم ...

ببين عزيزم ريشه اين مشكل استرس هستش فكر ميكنم و البته قليان هم خيلي بدترش ميكنه اگه اهلشي تركش كن 

من الان باردارم خيلي بهتر شدم ايشالا شمام بهتر ميشي استرس و از خودت دور كن و سالم زندگي كن