2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز چندمی؟ 

ولی از یه طرفم جوش زدم نمیدونم اون لکه چی بود زیر دلم بعضی وقتی تیر میکشه کمرم درد میکنه نمیدونم برا پریودیمه نمیدونم میخام پریود شم اصلا نمیدونم چکار کنم 

عزیزم بذار از موعدت بگذره اینجوری مطمئن تره..اصلا هرماه خودتو منتظر نکن تو اوج بیخیالی باردار میشی ان شاءالله

ازت ممــنـونم که 💜دخــتــر💜 شـدی،کـه خیــالـمو راحـت کــردی تــا وقتــی هســتم،بــجـز مــادرم یه مونــس و همدم ومحـرم دیــگه دارم🌷🌷
همه یعنی باید وقت پریودیشون بشه بعد بزنن یعنی قبلش اصلا معلوم نمیشه

بعضیا قبل از موعدشون بی بی نشون میده بعضیا هم نشون نمیده. اگه میخوای امتحان کن شاید نشون داد. من که از بس قبل موعدم منفی شد و خورد تو ذوقم دیگه تا موعدم صبر میکنم 😉 ولی چون لکه بینی داشتی احتمالش هست باردار باشی

صدهزار مرتبه شکرت خدای مهربونم❤️
عزیزم بذار از موعدت بگذره اینجوری مطمئن تره..اصلا هرماه خودتو منتظر نکن تو اوج بیخیالی باردار میشی ا ...

من اصلا منتطر بارداری نیستم ولی الان چندروز یه علائمایی دارم که نمیدونم چرا اینجوری شدم بخاطر اون زودتر میخام بدونم 😭😭😭

بعضیا قبل از موعدشون بی بی نشون میده بعضیا هم نشون نمیده. اگه میخوای امتحان کن شاید نشون داد. من که ...

اگه باردار باشم شوهرم گفته برات انگشتر میخرم آخه ما اصلا قصد بارداری نداشتیم دوماه عروسی کردیم ولی دیگه گفتیم هرچی خدا بخاد 

بعضیا قبل از موعدشون بی بی نشون میده بعضیا هم نشون نمیده. اگه میخوای امتحان کن شاید نشون داد. من که ...

حالا فردا میزنم پناه بر خدا روز لیله الرغائب هم هست