2777
2789
عنوان

وسواس شدید

197 بازدید | 11 پست

سلام من خیلی خیلی وسواس دارم الان بچم تو یه سنی که تازه دستشو به دیوار میگیره وراه میره ومن دیوونه میگیرمش وبهش اجازه نمیده آخه همش میترسم بیوفته همین چندروز پیش خونه مامانمینا خورد زمین ومن کلا از حال رفتم کمک کنید راه حلی دارید خودم خیلی ناراحت وعصبیم ازخودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بفکر درمان باش و روی روحیت کار کن.خودت فقط میتونی بخودت کمک کنی با راهنمایی روانشناس

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟

کارای وسواسی تو به تاخیر بنداز مثلا وقتی میبینی بچت شروع کرده به راه رفتن سریع نرو بگیرش چند دقیقه واستا بعد برو بگیرش کم کم این مدتو زیاد کن بعد میبینی که اگه کاریش نداشته باشی هیچ اتفاقی نمیوفته برای بقیه چیزام همینطور

منم پسرم ۹ ماهشه دستش را به دیوار میگیره راه می ره میخوره زمین باباش بهم اجازه نمیده برم بغلش کنم بعد خود بچه بلند میشه دوباره راه می ره البته کنار دیوار ها وجاهای  خطرناک را پتو پهن کردم باباش میگه اگه بری بغلش کنی بیشتر گریه میکنه و الان دیگه تا میخوره زمین یکم گریه میکنه بعد دوباره بلند میشه انقدر باید زمین بخوره تا بزرگ بشه البته زمین خوردن های سطحی نه اینکه بچه را بزاری روی اپن بیفته نه  ولی حتما مشاور برو تو فامیل ما یکی هست اینجوریه الان ۱۴سالش میگه از مامانم متنفرم از بس از کوچیکی روش وسواس داشته

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠