2777
2789
عنوان

روش جلوگیری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 139 پست
خب مرد مگ نمیفهمههه خودش متوجه دیگ 

نه خودش نمی‌فهمه.

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درد نداشت.میشه توضیح بدی چطور بود چون منم دیگه اصلا بچه نمی‌خوام دارم به دستگاه فکر میکنم

من تحمل دردم فراوونه.درد میکشم ولی صدام در نمیاد.

درد داشت خیلی کم موقع گذاشتن.تا ی ساعت بعدشم دل درد داشتم.

مثل معاینه برای پاپ اسمیر یچی میذاره واژنتو باز میکنه بعد با یه انبر خیلی بلند میزنه تو ببینه موقعیت دستگاه گذاشتن هس یا نه بعد با یه میله مانند بلنددددد دستگاه رو میذاره.اون کارارو میکرد انگار تو شکمم دارن تیغ میکشن

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...  
پس ملت چطوری جلوگیری طبیعی میکنن

طبیعی روزای تخمک گزاری رو میدونن اون روزا و قبل اون روزا و بعد اون روزا رابطه ندارن.خیلی سخته .مریضی و عفونتم زیاد داره.همون کاندوم جنس خوب از اونا که ی دونش ۲۵هزاره خوبه😂😂😂

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
پس ملت چطوری جلوگیری طبیعی میکنن

منم همینو پرسیدم، گفتن اونا حتما شانس دارن که حامله نمیشن، ما والا از این شانشا نداریم از رو شلوارم حامله میشیم😳😂😂😂😂

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
میفهمه

نه بابا از کجا می‌فهمه😂

البته خانوما من دخترمو بهداشت بردم براواکسن خانومه اومده بود بادستگاه حامله بود😐

اون حتما ی بدشانسی مث من بوده.من رحمم هم دربیارم ی بچه زیر گلوم درست میشه😂

اون حتما ی بدشانسی مث من بوده.من رحمم هم دربیارم ی بچه زیر گلوم درست میشه😂

واااای خخخ

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
حس میکنه خودش 

واقعا؟باید از شوهرم بپرسم😐