2777
2789
عنوان

روش جلوگیری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 139 پست
خب ربطی ندار ک وقتی مرد متوجه میشه ک میخواد ارضا بشه دیگ دخول نداره ک 

اسپرم داخل پیشاب هم هست .ممکنه با آبی که قبل از ارضا شدن میاد هم باردارشد

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

10سال ک ا ن د و م  تمیز ترین و بهترین روش

پاره نمیشه؟میشه بگی چه مارکی؟

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
با پیشاب هم امکان بارداری هس ک... پس طبیعی جواب قطعی نمیده

پس چطور این همه ادم میگن چندین ساله طبیعی جلوگیری کردیمو بچه دار نشدیم؟

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
اره

مطمئتی؟؟ من شنیده بودم فقط بعداز بچه دار شدن میشه!!! خب خطرنام نیس؟ حس میکنم خطرناکه 😂😂😂

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
😂😂😂😂😂نه عزیززم منظورش اینه همیشه با روش کاندوم جلوگیری میگنن نه ده سال با ی کاندوم

وااااای خدااا😂😂😂😂😂

😂😂😂

نخند گفتم که ی بچم که رو پامه حاصل پاره شدن کاندومه.😂😂😂😂