2777
2789
عنوان

روش جلوگیری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 139 پست
منم ال دی میخوردم خیلی بد بود. روکین مصرف کردم باز بهتر بود ..ولی الان همسرم از موقعی ک عوارضش رو خو ...

عوارضش چیه

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

ک ا ندوم .ولی ی بچمو به لطف سازندگان محترم کا ندوم دارم😂😂

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اونایی ک زایمان نکردنم میتونن بذارن مگه؟؟؟

اسناد تنطیم خانواده ما میگفت بهتره قبل از اینکه ز تمربه ایمان نکردید.دستگاه نگذارید یا امپول نزنید .قرص و کان دوم رو میگفت بهتره ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

واالی خدا خیرت بده استارتر که این تاپیک رو زدی 😂🤒🙈🙈

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
ن بابا شوهرم کارشو خوب بلده خخخخ

با پیشاب هم میشه باردار شد

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
ریسکش خیلی بالانیس؟ اینجوری آدم همش تا پریودش استرس دارع

ن دیگه ب خودم مطمئنم البته جدیدا شوهرم یه بچه ی دیگه ب سرش زده میترسم

یه  لحظه همه تون نگاه کنید مرسی  که نگاه کردی😐😐😐😐😐😐😐
😂😂مشکل توام بووود

ما هنوز عروسی نکردیم ولی برام سوال بود😂😂😂

ن ندارم

ازاون خانومه پرسیدم که گفته چون شوهرم فهمیده عوارض دارن قرصا دیگه نمیذاره بخورم و کلا جلوگیری نداریم!!! اونجوری که تا یائسگی 7،8 تا بچه میارن😂

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕