2821
2789
عنوان

روش جلوگیری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 139 پست
منم ال دی میخوردم خیلی بد بود. روکین مصرف کردم باز بهتر بود ..ولی الان همسرم از موقعی ک عوارضش رو خو ...

عوارضش چیه

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

ک ا ندوم .ولی ی بچمو به لطف سازندگان محترم کا ندوم دارم😂😂

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونایی ک زایمان نکردنم میتونن بذارن مگه؟؟؟

اسناد تنطیم خانواده ما میگفت بهتره قبل از اینکه ز تمربه ایمان نکردید.دستگاه نگذارید یا امپول نزنید .قرص و کان دوم رو میگفت بهتره ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

واالی خدا خیرت بده استارتر که این تاپیک رو زدی 😂🤒🙈🙈

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
ن بابا شوهرم کارشو خوب بلده خخخخ

با پیشاب هم میشه باردار شد

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
ریسکش خیلی بالانیس؟ اینجوری آدم همش تا پریودش استرس دارع

ن دیگه ب خودم مطمئنم البته جدیدا شوهرم یه بچه ی دیگه ب سرش زده میترسم

یه  لحظه همه تون نگاه کنید مرسی  که نگاه کردی😐😐😐😐😐😐😐
😂😂مشکل توام بووود

ما هنوز عروسی نکردیم ولی برام سوال بود😂😂😂

ن ندارم

ازاون خانومه پرسیدم که گفته چون شوهرم فهمیده عوارض دارن قرصا دیگه نمیذاره بخورم و کلا جلوگیری نداریم!!! اونجوری که تا یائسگی 7،8 تا بچه میارن😂

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز