2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگرن شدید دارم

ولی چند وقتی هست بهترم

خانمها کم خوابی بدخوابی  دیروقت خوابیدن خیلی خیلی برا میگرن بده

عصبی شدن...گرسنگی...فکرهای منفی  میگرن رو تشدید میکنه

دم کرده بابونه

دم کرده اسطوخودوس

چایی

نسکافه و قهوه

خوبه

نوافن خوبه

خدایا همین که هستی مرسی
زنعموی من الان پیره هنوزم سردرای وحشتناک میگیره.به خاطر مسکن که کلا معده اش نابود شده

اخه میگرن بخاطر تغییرات هورمونی وبا عادت ماهیانه تشدید میشه،شاید مال زن عموت میگرن نباشه ،میگرن درمان نداره ولی کنترل میشیه وقتی سن بره بالا خوب میشه

من گاهی هفته ای یا دو هفته ای سه روز دارم. قرص سوماتریپیتان خیلی مؤثره، داروخونه بگید میگرستاپ بهتون ...

ی چن باری میگراستاپو خوردم سریع سرم خوب میشد ولی ی حالت بدی داشتم انگار میخواستم سنکوپ کنم بعد دوباره فرداش سردردم بر میگشت دیگه نخوردم

اخه میگرن بخاطر تغییرات هورمونی وبا عادت ماهیانه تشدید میشه،شاید مال زن عموت میگرن نباشه ،میگرن درما ...

خیلیا رو میشناسم سنشون بالا رفته یائسه هم شدن ولی سردردشون ادامه داشته فقط شدت درد کمتر شده

ی چن باری میگراستاپو خوردم سریع سرم خوب میشد ولی ی حالت بدی داشتم انگار میخواستم سنکوپ کنم بعد دوبار ...

ای وای، فشار خونت بالا نیست که این حالت بهت دست داده؟ چون فکر کنم یکی از عوارضش افزایش فشار خون باشه.