2777
2789
عنوان

سن ازدواج

116 بازدید | 10 پست

بنطرتون اگ دختر پسر هم سن باشن چه شنی ازدواج کنن بهتره؟

یسوال دیگه بنظرتون ازدواج با کسایی ک تو ی شهر دیگن خوبه یا بد؟

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤

اومدم دعوا ببینم 😐

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم دختر باید ۱۸ سال به بعد ازدواج کنه اختلاف سنیشونم بالای۴ سال باشه اینجور هردو به بلوغ رسیدن و حرفای همو درک میکنن 

از شهر خودت باشه بهتره

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

نه تو شهر دور ازدواج کردن خیلی بده همسن بودنم خوب نیست بنظرم پسرباید چندسالی بزرگتر باشه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
جان😐😐😐

هر روز تو این تاپیکها دعواست

دوستان سن پایین با دوستان سن بالا 😐

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

پسر همسن خود معمولا درکش پایین تر از دختره همسنش

البته استثناهم داریم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

همسن اصلا خوب نیست به نطرم ...رشد عقلی اقایون حداقل 3 سال دیر تر هست بنابراین یه پسر 25 ساله قابل مقایسه با یه دختر 25 ساله نیست ...حتی اگر خانم اهل مراقبت نباشه تو طاهر هم مشکل پیش میاد چون خانم ها زودتر جا میفتن