2777
2789
عنوان

مامانی نی نی دار بباین

82 بازدید | 5 پست

سلام من پسرم امشب سه ماهش تموم میشه از بدو تولدش روصورتش ازین دونه سفیدها بود زیر پوستی الانم هست ولی کمتر شده کی از بین میرن اینا و اینطوریه یعنی بزرگم بشه پوستش جوش میزنه و ....خیلی نگرانم

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

میره کم کم پسره منم داشت

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

پسر من پوستش اینه است اونا نمیدونم چی بود 

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی کاملا خوب شدن؟

نمیدونم والا دوتا داشت اصلا روشون حساس نبودم‌واسه همین نفهمیدم کی خوب‌شدن فقط یروز یادشون افتادم نا کردم دیدم عهههه رفتن😂😂😂😂

نمیدونم والا دوتا داشت اصلا روشون حساس نبودم‌واسه همین نفهمیدم کی خوب‌شدن فقط یروز یادشون افتادم نا ...

نه پسر من خیلی داشت رو صورت و بدنش اما الان کمتر شده اما هنوز هست ازین دونه سفیدا که نوزادا دارن اما این زیاد بودن.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...