2777
2789
عنوان

دخملم امروز بدنیا اومد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 46 پست

عزیزم قدمت مبارک باشه انشاالله به زودی صحیح و سالم بغلش میگیری 

الهم صلی علی محمد و ال محمد 

خدا جونم هزاران بار شکرگزارم بابت معجزت لطفا سالم بذارش تو بغلم  الهم صلی علی محمد و ال محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی دورش بگردم ک انقد عجله داشته انشاالله بسلامتی بغلش کنی😍 پسره منم ۳۶ هفته دنیا اومد

مرسی عزیزم ، چند روز نگهش داشتن

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

انشالا هر چه زودتر ببریش خونه 

دیگه کاریه که شده درسته ناراحت کننده س ولی سعی کن خوب استراحت کنی و بخوابی تا مرخص بشه این خوشگل خانومم یه جای خوب و امنه . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

ایشالا قدمش پراز خیر و برکت باش ایشالا هرچی زودتر سالم در اغوش بگیریش اصلا نگران نباش 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
تنفسش درست نیست دستگاه بهش وصله

آهان اى جانم خدا حفظش كنه نگران نباش تحت نظر دكتر باشه بهتره ايشالله زود خوب ميشه مياد بقلت ☺️

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792