2821
2789
عنوان

امیدم ... سقط شد ..

523 بازدید | 31 پست

بالاخره گفتن باید بیفته... پوچه ... بهم قرص دادن.. منم استفاده کردم بعد نصفه شب با درد زایمان رسوندم بیمارستان ... افتاد... هنوزم خونریزی دارم... بچه ها با کلی دارو باردار شده بودم .. اگر بعدی بازم پوچ شه چی ... سیسمونی هم خریده بودیم... حالا دیگ ناامید و افسرده شدم...   

متاسفم عزیزم مگه چندماهت بود که سیسمونی خریدی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم خدابزرگه چرا نا امید؟؟؟؟

بابا ۶۰سالت نیست ک ،،خدا هرموقع خودش صلاح بدونه یه نی نی خوشگل بت میده،،دوست من بعد ۱۷سال نازایی الان حاملس،،هیچوقت امیدتو ناامید نکن هیچوقت،،بخودت روحیه بده،،دنیا مگه به اخر رسیده ؟؟پاششششو 

نه بابا دومين بار درصد پوچ بودن پايينه ايشاالله بعدى سالم بياد بقلت ☺️

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

عزیزم واقعا برات ناراحت شدم. حق داری ناراحت باشی ولی ناامید و افسرده نه.

امید داشته باش و مطمین باش خدا بهت یه کوچولوی ناز و سالم میده.فعلا بدنتو تقویت کن هم جسمی و هم روحی.برات دعا میکنم

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
متاسفم عزیزم مگه چندماهت بود که سیسمونی خریدی

4 سال بود باردار نمیشدم باباش از خوشی رفت هم سیسمونی آبی خرید هم صورتی... جرأت ندارم برم تو اتاق بچه...گریم میگیره  

4 سال بود باردار نمیشدم باباش از خوشی رفت هم سیسمونی آبی خرید هم صورتی... جرأت ندارم برم تو اتاق بچه ...

هفته چند فهمیدی پوچه؟

ساک تشکیل شده بود؟

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
مرسی .. دیگ دلخوشی نداریم... بارداری اولم بود

بهت نمیگم غصه نخور چون واقعا غصه داره 

منم بچه اولم سقط شد واااااای یکماه کارم گریه بود کفشای کوچولوش رو تا امسال نگه داشتم دادمش نیازمند 

اما میگم اااااامید داشته باش چون خبرای خوش دراهه😍 من یه دونه بعداز شش سال خدا بهم داد جبران تموم نداشته هام شد عزیزم مادر بودن یعنی همین صبورها و انتظارها

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد