2777
2789
عنوان

سیسمونی

106 بازدید | 6 پست

خانوما ی لیست کامل ک خودتون خرید کردین از سیسمونی میدین ک واقعا لازمه

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشبند 

دشتکش

جوراب

کلاه

وان حموم

ناخن گیر

ساک بیمارستان

پتو

سرویس حوله

زیرانداز نایلونی براتعویض

لباس از هرسایز دوتا چن تا شلوار اضافه

تاب بادی 

بلوزش دکمه دار گرفتم راحتتره پوشیدنش 

کریر کالسکه

شیشه شیر پستانک دستمال مرطوب پوشک شامپو سرو بدن

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

لباساش از هر لباسی خوشت میاد بخر از الان سایز صفر پنج تیکه برا بیمارستان گرفتم سایز دو پنج تیکه برا بعدش سایز دو دونه ای خریدم  بقیش برا یه سال دو سال خریدم یه چن دست ده جفت جوراب سه جفت کفش دو جفت پاپوش

بعد ست ناخن گیر ست شانه ست شامپو فیروز فلاکس پستونک شیشه شیر ظرف غذا قابلمه سرویس ارکوپال بچه گونه قاشق چنگال

شب خواب ست نمدی حلقه هوش خانه سازی جغجغه عروسک سرسره بعد اتو لباسشویی  ابمیوه گیر  ادم اهنی اینا اسبابازیاش

ست کالسکه دلیجان خریدم دارای کیف کریر رورولک بعد صندلی غذا صندلی ماشین تاب ماشین بزرگ برا سوار شدنش گاو پلاستیکی از اون نرما 

سرویس چوپ لحاف تشک حاضری که قنداق و بالش و لحاف و تشکه پتو دور پیچ سرویس حوله پتو بچگانه لحاف تشک برا تختش که رو تختی هم میشه گفت گهواره بالش شیر دهی پشه بند تشک بازی یکم جینگول وینگول گل سر و لاک اینا برا دختر گلم من اینارو خریدم یه خرس گنده هم خریدم  عکساش تو تاپیکم هست

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

تشک تعویض سرویس وان دستمال مرطوب مای بیبی گوش پاک کن یه جن تا هم کلاه فانتزی

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم