درود و عرض ادب...امیدوارم حال جسم و روحتون عااالی باشه!!!خانومای عزیز به نظرتون آینده رشته پرستاری چطور میشه؟؟؟؟من هلاک و دیوونه محیط بیمارستانم و شاید بگید پزشکی قبول شو ولی نمیتونم...رشته مامایی هم دوست دارم ولی گفتند کاملا اشباع شده و پرستاری بهتره؟؟تصمیم عاقلانه ایه رفتن به پرستاری؟
اما خیلی کار سنگینی هست شیفت شب داره وفقط باید علاقه داشته باشه تا بتونی تحمل کنی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
رشته خوبیه ولی استخدامش کم شده خوبیش اینه طرح داره.حقوقشم خوبه همه جای دنیام کارش هست تخصص جهانیه.ولی سنگینه کارش
سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟