2777
2789
عنوان

خمیرسوسک کش😫😫😫😩😩😩

204 بازدید | 18 پست

اه حالم ازخونه بهم میخوره سه روزه پشت سرهم سینک وآشپزخونه وتمامی ظرفاوکابینت وگازوباوایتکس میشورم،،،دوسه تاسوسک دیدم چندشه😒😩😩😩میگن خمیر خوبه ،،،شمااستفاده کردید؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالیه حتمااستفاده کن

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺

منم ی بار سوسک آشپزخونه دیدم خونم.   همه خونه رو سم زدم بعدم خمیر امحا خریدم زدم عالی بود اصلا دیگه نیس

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

بستگی به نوع سوسکت داره . اسپری کامن رو من برای سوسک بزرگا میزنم خوبه ولی یه نوع سوسک ریز سیاه داشت آشپزخانه م خمیر امحا زدم عالی بود ولی اسپری روشون جواب نمیداد خیلی 

شهدا شرمنده ایم 😢
امحا بزن عالیه  من زدم اولش سوسکا چاقتر شدن کلی فوش یارو فروشنده دادم ولی یمدت بعدش کلا نسلشو ...

فروشنده میگفت امحا تشنه میکنه سوسک رو یا از تشنگی میمیره یا  اب پیدا میکنه انقدر اب میخوره تا بترکه. من اصلا جنازه شون هم پیدا نکردم. خیلی خوبه امحا

شهدا شرمنده ایم 😢
فروشنده میگفت امحا تشنه میکنه سوسک رو یا از تشنگی میمیره یا  اب پیدا میکنه انقدر اب میخوره تا ب ...

خیلی ممنون دوستم ازاون زرداست ریزبودن یکی دوتادیدم چن هفته ای ناپدیدشدن ازدیشب دوتادیدم بزرگ شدن😫

خمیر امحا عالیه. ب شرطی که تمامه سوراخ سمبه های ورود سوسک رو ببندید. و داخل چاه دسشویی هم سم قوی بری ...

مرسی ازراهنماییت ینی ازچاه میان😮

دستشویی توحیاطه،،،خونه هم تمیزه نمیدونم چراسوسک داره میخوام اردیبهشت خونه روعوض کنم فقط بخاطرسوسکای لعنتی

مرسی ازراهنماییت ینی ازچاه میان😮

خواعش میکنم.آره ممکنه. باید همه راها رو ببندید. البته نمیدونم که تهرانی یا شهرستان. تهران سوسکای وحشتناکی داره.منم اول اومدم تهران چند تا سوسک گنده دیدم. دلشتم سکته میکردم. همه سوراخ سمبع ها رو بستم .حتی کانال کولر رو هم تور زدم. دور لوله زیر ظرفشویی ، دور لوله آبگرمکن و خلاصه هرجایی که باز بود با درز گیر گرفتم. همه جا رو امحا زدم.بجز دسشویی و حمام که میدونستم خیس میشه و فایده نداره. داخل چاه فاضلاب هم هر سه چهار ماه ی گالن سم درست میکنم میریزم. خداروشکر دریغ از ی بچه سوسک. کامل ریشه کن شد. البته خیلی هم مراعات میکنم .هیچ ماده غذایی و خوراکی رو خارج یخچال نمیذارم. همه شب ظرفامو میشورم گازمو دستمال میکنم و همه خونه مرتب .وگرنه اگه ذره ای روغن رو سرامیک بیوفته ممکنه سوسک از تو فاضلاب بیاد بالا. هر چند ماه ی بار سرامیکا رو با دستمال و سرکه و جوش شیرین تمیز میکنم . عالیه . سوسکا از بوی سرکه و جوش شیرین فرارین. ضمن اینکه ملا ضد عفونی کننده قوی هس. و خونه عاری از میکروب میشه. خلاصه باید مراعات هم بکنی تا سوسک کاملا ریشه کن بشه