2777
2789
عنوان

کرم پودر دوسه

807 بازدید | 23 پست

سلام دوستای عزیز میدونین قیمت کرم پودر اصل دوسه چنده؟یه کرم پودر با پوشش دهی بالا و قیمت پایین میخوام 😊اگه چیزی سراغ دارین ممنون میشم بگید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من صورتم جوش و اینا نداره میشه گفت صافه

لورینت میزنم راضی ام

ولی مثلا صبح تا ظهر خوبه...به غروب میرسه کم کم ضایه میکنه....میماسه

فک کنم چهارده تومن خریدم  

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

من دارم خوبه...ف قول گقتنی فیکشو دارم ..ولی راضی ام خیلی  ...همون کانسیلر دارش...من 55 گرفتم دو س هفته پیش...

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
نمیدونم عزیزم استفاده نکردم قصد خرید دارم دنبال مارک خوب با قیمت خوب میگردم 

بنظرم همینو بگیرین...خیلی تفاوت بین اصل و فیکش نیست...

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
من صورتم جوش و اینا نداره میشه گفت صافه لورینت میزنم راضی ام ولی مثلا صبح تا ظهر خوبه...به غروب می ...

عاره منم قبلا داشتم پوشش دهیشم خوبه ولی همونطور ک گفتین موندگاریش بالا نیست 

عاره منم قبلا داشتم پوشش دهیشم خوبه ولی همونطور ک گفتین موندگاریش بالا نیست 

دقیقا منم با موندگاریش مشکل دارم...البته با زیرسازی تقریبا خوب میشه ها امتحان کردم

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
من دارم خوبه...ف قول گقتنی فیکشو دارم ..ولی راضی ام خیلی  ...همون کانسیلر دارش...من 55 گرفتم دو ...

منم دارم.میزنم پوسته میشه پوستم.بعد صاف نیست روپوستم.چرا؟؟؟؟

برا زیرسازیش از چی استفاده میکنین؟

کرم زینک اکساید فیروز

میزنم به صورتم یه کم صبر میکنم جذب بشه اون رطوبت اولیه رو نداشته باشه

بعد یه ذره اسفنجمو مرطوب میکنم روش کرم پودر میزنم و میزنم به صورتم

تقریبا میشه گفت موندگاریش خوب میشه و نمیماسه تا اخر رز