2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم....و دارم گریه میکنم....یه هفته زودتر شدم. ..

دلم به پربودای منظمم خوش بود😢

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
منم....و دارم گریه میکنم....یه هفته زودتر شدم. .. دلم به پربودای منظمم خوش بود😢

امضات چیه پس

بارداری سختی داشتم میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید مرسی  

منم هرماه همینطوری میشم بیخیال بابا.....برو یه بسته کلومیفن بخر این ماه بخور

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
منم هرماه همینطوری میشم بیخیال بابا.....برو یه بسته کلومیفن بخر این ماه بخور

بدون تجویز. دکتر ?

بدون تجویز. دکتر ?

اره این ماه الکی بخور ازشب ۳پریودیت تا شب ۷شبی یه دونه بخور شانستو امتحان کن

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
اره این ماه الکی بخور ازشب ۳پریودیت تا شب ۷شبی یه دونه بخور شانستو امتحان کن

ضرر نداره ؟

ضرر نداره ؟

ن بابا چه ضرری دکترم بری همینو بهت میده.....چندوقته اقدامی

[QUOTE=83923519]ن بابا چه ضرری دکترم بری همینو بهت میده.....چندوقته اقدامی[/QUOTEشیش ماهه

پس این ماه امتحان کن ......برو امشب بگیر و یا ازفرداشب یا دوشب دیگه شروع کن خوردن

امضات چیه پس

خیر سرم جذبه😢

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز