2777
2789
عنوان

سواستفاده

325 بازدید | 9 پست

سلام دوستان امروز یه موضوعی را فهمیدم کله وجودم به درد اومد از داداشم متنفر شدم ازش حالم بهم میخوره کثافت عوضی ایشالله یا تقاصی پس بده بیشرف شرمم میشه بگم داداش منه😔

داداشم مغازه داره یکی از دوستام دوسته خانوادگیم داداشم اونو که دید میخواست بده خواستگاریش چون تفاوت سنی زیاد داشتن نزاشتیم خلاصه دوستم بهم گفت بریم؟ اصفهان با محمد و مامان اینا واسه تولدم بهش گفتم شماره مغازش داری که خودت بهش بگو‌ رفت بهش گفت داداشه منم باهاش الان چت میکنه و پیام میده و به قول معروف همه چی شو به اون  من دوست داشتم خیلی واسم مهم بود از خواهر بهم نزدیک تر بودیم یهو سرد شد عوض شد باهام بد شد الان فهمیدم این داداشم با دوستم ۴ روز رل بود و پیشنهادرابطه جنسی بهش داده اون دوستمم بهمین خاطر باهام بد شده نامرد عوضی چطور دلش اومد اونکه میتونست اون تنهاس عوضی بهمین خاطر بهش نزدیک شده بود فهمیدم با دختر ایت زیادی به زور رابطه برقرار کرده ازش متنفرم چی راجب ما دخترا فکر میکرده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه پشت رفتارهای غلیظ (یعنی در باطن فرد) رفتاری برعکس وجود داره، یعنی کسی که همیشه خیلی غلیظ خودشو یه آدم باغیرت و تعصبی و پاک نشون میده برخلاف ظاهرش در باطن یه چیز دیگه ست ، داداش شما هم مثل هزاران نفر دیگه یک چهره دیگه داشته که الان متوجه شدی.

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست