2777
2789
عنوان

کمکم میکنین

73 بازدید | 18 پست

خانما من ی راهنمایی میخوام ازنون...من چن باری شوهرمو تو گوشیش دیدم ک کلیپایی میبینه ک توش سینه زنا و این چیزا لختن....چن باری دعوام شده باهاش...ولی قیافه حق ب جانب میگیره ک چرا رفتی سر گوشیم...این درست نیس من ب تو اعتماد دارم.....دیشبم باز دیدم...ولی فعلا نگفتم بهش چرا این مردا اینجورن؟؟؟الان چجوری بهش بگم ک باز قیافه حق ب جانب نگیره؟؟؟توروخدا راهنمایی کنین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ذات مرد تنوع طلبه، بهش گیر بدی یواشکی این کارو میکنه، به نظر من تا وقتی که از محدوده ی گوشی تجاوز نکرده الکی اعصاب خوردی درست نکن واسه خودت

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

والا من یکبار دیدم شوهرم داره رقص دخترا رو تو اینستا می بینه قیامت کردم طوریکه تا چند روز جرات رفتن سمت گوشیش نداشت اما بعدش قول داد دیگه نگاه نکنه دیگه نمیدونم تا چه حد به قولش پایبنده چون به قول های مردا نمیشه اعتماد کرد

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
والا من یکبار دیدم شوهرم داره رقص دخترا رو تو اینستا می بینه قیامت کردم طوریکه تا چند روز جرات رفتن ...

اینم قول زیاد داده....نمیدونم چیکار کنم...چجوری بهش بگم

اخه دلم خیلی میگیره سرد میشم نسبت بهش

میدونم، حق داری، ولی قبول کن که همه چی مطابق خواسته ی ما پیش نمیره، هر از گاهی با آرامش باهاش صحبت کن احساستو بگو ولی با دعوا و قهر و این حرفا کار پیش نمیره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
میدونم، حق داری، ولی قبول کن که همه چی مطابق خواسته ی ما پیش نمیره، هر از گاهی با آرامش باهاش صحبت ک ...

اخه دفه اولش نیس...هزاربار بهش گفتم با ارامش با دعوا....همیشه ام مقصر من میشم ک رفتم سر گوشیش

اینم قول زیاد داده....نمیدونم چیکار کنم...چجوری بهش بگم

بهتره حساس نباشی چون من بعد خودم نشستم فکر کردم دیدم گیر دادن های من بیشتر اونو تشنه میکنه واسه همین دیگه وقتی تو اینستا می چرخه نگاه نمیکنم چکار میکنخ

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
اخه دفه اولش نیس...هزاربار بهش گفتم با ارامش با دعوا....همیشه ام مقصر من میشم ک رفتم سر گوشیش

خوب اگه به هزار بار رسیده بدون که روحیه تنوع طلبیشو اینجوری ارضا میکنه، به نظرم گیر نده بهش که بدتر میشه و فاصله بینتون می افته، البته من کارشناس نیستم هااا، طبق تجربیاتی که تو اطرافم دیدم میگم

خوب اگه به هزار بار رسیده بدون که روحیه تنوع طلبیشو اینجوری ارضا میکنه، به نظرم گیر نده بهش که بدتر ...

اخه نسبت بهش سرد میشم نمیتونم باهاش گرم بگیرم وقتی میبینم هرکار براش میکنم اما بازم این کلیپارو میبینه

اخه نسبت بهش سرد میشم نمیتونم باهاش گرم بگیرم وقتی میبینم هرکار براش میکنم اما بازم این کلیپارو میبی ...

از عشق و علاقه ش نسبت به تو کم میشه وقتی اون کلیپا رو می بینه؟

نه ولی از عشق وعلاقه من کم میشه نسبت بهش

فقط میتونم بگم سعی کن حساس نباشی، خودت اذیت میشی

2790
2778
2791
2779
2792