2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم م این مدل رو بدوزم ولی حریر زیری سفید اون صورتی هن باشه اون لایه سوم رو مخمل طوسی بزنم چطو ...

چه جالب دقيقا تو يه مغازه اين پرده رو ديدم خوشم اومدش عكس هم انداختم همونو سفارش ميخوام بدم فروشنده گفت چهارصد تومن كلش ميشه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
چه جالب دقيقا تو يه مغازه اين پرده رو ديدم خوشم اومدش عكس هم انداختم همونو سفارش ميخوام بدم فروشنده ...

این کلش 400 واقعا؟؟؟ واسه چند متر پنجره؟؟ من فقط زیری حساب کردم میشه 400

این کلش 400 واقعا؟؟؟ واسه چند متر پنجره؟؟ من فقط زیری حساب کردم میشه 400

منم خيلي واسم عجيب اومد انقدر ارزون ببين دو تا دكور بغل با مرواريد و تور حرير زيرش رو گفت ٤٠٠تومن شما تهراني؟من تو جنت اباد قيمت كردم براي پنجره حدود يك متر و بيست سانت البته دكورها كه به سايز پنجره ربطي نداره فقط حرير زيرش فرق ميكنه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
منم خيلي واسم عجيب اومد انقدر ارزون ببين دو تا دكور بغل با مرواريد و تور حرير زيرش رو گفت ٤٠٠تومن شم ...

نه عزیزم آهان پنجره من 3 متره دکورش هر طرف میشه 300 حریره هم 400 مابقی وسایل جانبی نمیدونم البته فقط پارچه به غیر هزینه دوخت