2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 20 پست
پس انرژی منفی رو از خودت دور کن هرکی هم هرچی گفت محکم و قاطع جوابشو بده که خودخوری نکنی

به خدا سر درد گرفتم بس که به آیندشون فک میکنم حرفهای بقیه هم روم تاثیر میزاره بدتر میشم ..

تنها کسی که کمک حالمه درکم میکنه همسرمه 

کاش همه چی درست بشه

طایفه شوهرم خیلی خوشحالن از جنسیت بچهام . خاله خودم بدتر از همه وقتی فهمیدن جنسیت بچهامو خیلی خوشحا ...

ولش کن بابا معلومه چه آدمایه مزخرفین،خدا دوتا فرشته بهت داده،چرا به این فکر‌نمیکنی که شاید حتی شرایطتون بهتر هم بشه ،کی از فرداش خبر داره؟مامانم وقتی من به دنیا اومدم گریه کرد (دوس داشت پسر باشم)ولی الان من از پسراش واسش مفیدترم و بیشتر بهش میرسم

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

توام خوشحال باش دو تا دسته گل داری کاری کن بقیه حسرت تورو بخورن دختر داشتن خیلی حس خوبیه  دور ...

کاش یکی مثل شما همیشه کنار من بود تا بهم انرژی بده ..زندگی کردن با یه مشت حسود و از خود راضی خیلی سخته ..

به خدا رابطمو با همه کم کردم که بهم انرژی منفی ندن اما نمیشه انگار .

کاش همه چی درست بشه

عزیزم بذار یه مثال بزنم از دخترخالم که ناخواسته بعداز۳تابچه به دنیا اومده بود، همه میگفتن واای خرج اینو چجوری میخوای بدی ازهمه بدتراینکه این بچه با بچه های دیگش فرق داشت ، شیرخشکی، تا سه سال پوشکی ، تا نزدیک چهارسالگیش هم زیادحرف نمیزد، خلاصه این بچه که به راهنمایی رسید باباش براثرتصادف میمیره ، خلاصه خواهرجان الان برات بگم این بچه تو بهترین دانشگاه قبول شد ، تازه هم ارشدشو تمام کرده ، یه جای خوب با حقوق بالا کارمیکنه!!! 

تازگی هم داره ازدواج میکنه همه به خالم میگن چجوری میخوای جهیزیه بدی که خالم گفته الان چندساله که دخترم خرج خودشوخودش میده حتی یه هزاری هم ازم توقع نداشته ، انقدری هم تو حسابش پول هست که میتونه بهترین جای تهران خونه بخره جهیزیه که چیزی نیست!!!!

کاش یکی مثل شما همیشه کنار من بود تا بهم انرژی بده ..زندگی کردن با یه مشت حسود و از خود راضی خیلی سخ ...

همین که همسرت پشتته ینی دنیا رو داری به حرف مردم چیکار داری آخه عزیزم

درکت میکنم زندگی با حسودا کار سختیه واقعا

ولی تو کاری کن از حسادت بمیرن تا اونجایی که میتونی سعی کن بهترین زندگیو برا خودت و دخترات فراهم کنی بهشون محبت کن حواست بهشون باشه که توی جامعه آدمای موفقی باشن اونوقت تا آخر عمر سرتو بالا میگیری و افتخار میکنی ب داشتنشون 

مامان من همیشه میگفت پسر میخوام الان بعضی وقتا میگه کاش داداشتونم دختر بود اینقد که شما بدردم خوردین اون هیچوقت بدردم نمیخوره